Klačar: Ana Brnabić verovatno ponovo premijerka

Ostavite komentar


  1. evo ga jos jedan neformalni portparol vlade, nesto kao Milan Antonijevic (Fond za otvoreno SNS drustvo i borbu protiv opozicije). Nizi referenti vladajuce koalicije dobiju po dnevni raspored, zadatke po medijima i komad informacije koju treba da puste….jer su, jel tako -„nezavisni“

    1. Dok je AV bio radikal govorio je da je CESID leglo špijuna i da će, kada dođe na vlast, to gnezdo uništiti. Dođe AV na vlast pa je zbog te svoje izjave morao da Marka Blagojevića, izvršnog direktora CESIDA, postavi za nekog činovnika u vladi. Šta je govorio o Dinkiću dobro znamo. Pa je morao i njega da postavi za svog savetnika. Toliko o tome koliko je AV samostalan u donošenju „svojih“ poteza.

  2. NAJVECA GRESKA VUCICA je ana brnabic. Vucicu SAMO navlaci bed na sebe her nju ni rodjena majka nevoli.

  3. Ova razglabanja su u cilju kladionicarskih zabava dok ne prodje Vuciceva kupovina vremena i rastezanje termina za formiranje Vlade do poslednjeg ustavnog termina. Jer on je vec obecao da ce se to dogoditi 25 avgusta i po obicaju obmanuo javnost. Sad je obecao do kraja septembra, dako opet ne slaze. Pa on ni formiranje Skupstine nije dovrsio. Jos nema ni predsednika ni skupstinskih odbora. Vladi je vec istekao i tehnicki mandat ! Da li kapiramo da imamo politicki interludij i da su sve odluke ovih sto se lazno predstavljaju kao ministri i premijerka, potpuno nevazece. Zar time nije jasno da ni Vlada ni Skupstina u ovoj istoriji bescasca, nisu ni potrebni Srbiji. Jer to ce sve da obavlja Vucic i jer on to tako hoce jer mu ne moze niko nista i „jer je pametan“ citirajuci njegove reci. Tako da je, gosin Klacar potpuno belodano zasto vi i vama slicni, morate svako malo da izlazite u javnost sa navodnim nagadjanjima. Verujem da ovo razoblicenje nema razloga da bude cenzurisano.

  4. ni jedan jadini trenutak nije bilo,premisljanja da na istom mestu ostaje Brnabic, I. Dacic i SPS u vlasti. Kao i Buljosevic u RTS, kao i kafana na Pancicevom vrhu, kao i Bajatovic u Srbijagasu, kao i Z. Babic u Koridorima, kao i Milan Antonijevic po medijima rusi opoziciju i zamajava javnost, kao i Krle i Basara i Klacar i „karijerni diplomata“ Zoran Milivojevic

  5. Ima SVE potrebne kvalitete – poltronizam ZAVIDAN, lupeta i kada nema pojma, pravi se luda kada je frka, brani neodbranjivo, voli vlast, nema skrupula, voli šefa NEOBIČNO, ne meša se u svoj posao, … i na kraju – PEDERKA BRE !

  6. Dosta vise mudrovanja! Danas je konacno istekao i poslednji zakonski 90. dan od izbora za formiranje Vlade a predsednik SNS-a jos mudruje i cuti! Kao i sve do sada i to je prekrsaj Zakona za koji nece snositi posledice!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.