Knaus: Nekoliko država se sprema da blokira glasanje za prijem Kosova u Savet Evrope, među njima i Francuska i Nemačka

Ostavite komentar


  1. Odakle sad ovakav zaokret pa Nemačka i Francuska su bili predvodnici za prijem lažne države Kosova u Savet Evrope.

  2. Evo je snazna podrska nasem Oskaru za izbore da dovrsi PRODAJU Kosova, kako bi mu omogucili ostanak na vlasti. To sto ce nas sekta jos vise opljackati njih ne brine, jer vise vole da smo beda

  3. Otkud Nemacka da promeni plovi, verovatno se sazalila da nas dokusuri istog meseca i epitetom jedinog genocidnog naroda u UN (sa svim kasnijim posledicama toga) a i clanstvom Kosova u Savetu Evrope.

  4. Srbija najavila nabavku leopard tenkova i odmah se sve okrene.

  5. Kad vam se čini da Francuska i Nemačka rade nešto u NAŠU korist, budite sigurni da rade samo u isključivo u SVOJU korist. S tim što ovaj potez ne mora da bude loš za sve strane.

  6. Za sve one koji se čude, ja mislim da je Nemačkoj i Francuskoj u interesu ZSO, jer neće etnički čistu islamsku državu u Evropi.

  7. Bas lepo sa njihove strane, iznenadjujuce, nego onako usput, sta se iza brda valja? Bice da cemo uskoro saznati, za koji mesec, rekla baba Vanga.
    @Ivana i slicni nikako da shvatite da nema prijatelja u medjunarodnoj politici ima smao interes i samo interes, a mi stalno velicamo neka prijateljstva.
    Ziveli

  8. Pustite Rafal, pravilno je da se blokira. To bi bio još jedan presedan koji bi kasnije mogao Evropu u budućnosti da rasparča. Ako ovaj iskaz na tragu istinitosti to je dobar signal da se Evropa vraća onome što propagira „Vladavini prava“-to ne bi trebalo da ima veze sa Srbijom već sa njima.

  9. Niko neće blokirati prijem Kosova, niti se o tome razmišlja, niti to bilo ko predlaže.
    Ni Srbija ne blokira

  10. Da iza ovog ne stoji neko Vučkovo prećutno prihvatanje rezolucije UN o genocidu u Srebrenici?

  11. Pa u pitanju su mlijarde koje dajemo za Rafale i Leoparde.Sve je interes, tacno.A šta će nam to pored dronova.

  12. SnS rusofili (a to je sekta unutar sns sekte) na aparatima, ne mogu da shvate da postoje normalne zemlje koje poštuju ljudska prava pre nacionalnih.
    Sreća naša je što takve spodobe izumiru lagano, nova mlada generacija nije ni 2% zaluđena kao oni.

  13. Zso sa ovlascenjima lovackog udruzenja bukulja priznanje kosova tamburanje silnih analiticara kako je to dobro za srbe i kako se vuku mudri drzavnicki potezi onda idu podruku rafali leopardi rio tinto itd itd dobice oskar podrsku zapada ako treba i za dozivotni mandat

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.