Knut Flekenštajn na vezi sa Vučićem ubrzao dogovor

Izvor Danasa o dvodnevnim sastancima o unapređenju izbornih uslova u Srbiji i reagovanja opozicije

Ostavite komentar


  1. Ne Nikola, nije pitanje šta opozicija želi.
    Pitanje je šta ti želiš, kako bi ti želeo da dobijaš informacije i da li bi bio srećan da te neko močugom „ubedjuje“ kako da glasaš.
    Dakle, šta TI Nikola želiš?

  2. Fer je samo ako Knut ustoliči Đilasa i Koaliciju na vlast, a ako zabranipolitički rad SNS i Vučića, dok ne ukinu izbore, jer birači ne znaju izabrati prave ljude, može dobiti i Kosovo i Srbe iz CG i BiH puštene niz vodu.

  3. Ako Frankenštajn ništa ne učini Đilas će ga opljuvati kao onomad one parlamentarce i Merkelovu. Nema šale sa onim koji će autoputeve uzoravati!!

  4. Opozicija traži da im se preda vlast bez borbe, tj. Diskvalifikacijom. Onda su veće šanse za Jeremićevu surovu lustraciju a manje za ulične nerede Gorana Markovića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.