Ko je ambasadorka Srbije u Hrvatskoj koja je svojim autfitom izazvala pažnju javnosti

Ostavite komentar


  1. Izuzetno mi tesko pada koliko nekulture i neukusa je ova vlast donela, predstavaljaju nas svuda i svi misle da smo i mi takvi! Da li je toliko skupo zaposliti stilistu koji ce odrzati obuku, kako se oblacite ako ste predstavnik svoje zemlje, a kako za zurke kod Ere ili Palme,
    Sramota!

  2. Smejurija, pošla u Šabac na vašar. Tapšač u Njujorku, dobro bi bilo videti sve ostale . Sudeći na osnovu ova dva primera….

  3. Da li ovi sto nas predstavljaju po svetu mogu nesto procitati ako nisu upuceni u stvar,ili da ih neko posavetuje ,uzas ,koji stajling za jednu diplomatsku osobu.

  4. Sramota,tonemo polako ali sigurno. Mislila sam da nema gore kad sam čula ko nas predstavlja u Švajcarsko,dve proste ne ume da sroči

  5. Ambasadorka je 1964. Diplomirala je 2015, na privatnom univerzitetu. Pitajte je za temu diplomskog rada i zvanja koje je stekla

  6. Posle konzula u Švajcarskoj, Mihajla Šaulića i tapšača Đurića u Americi, ništa ne treba da nas čudi.

  7. Unela je licni pecat u monotonu diplomatiju…hrvati ce je obozavati, pogotovu kad popije malo!

  8. A ja pljuvao Nadu Topcagic koja je Jean-Paul Gaultier za nasu ambasadorku! Izvinite Nado, vi sta gospodja!

  9. Nikome ne smeta što je promoterka NATO-a, samo stajling? Blago nama kada živimo u zlatnom dobu!

  10. Она је „техничар нуклеарне физике“?
    Шта је то..?
    Куварица на спејс шатлу?
    Па добро…
    Сад знамо зашто је на једној дебати против Ђуре Билбије и Драгана Петровића објаснила неуком народу да осиромашени уранијум made in USA расут по нама или Ираку није радиоактиван… већ је употребљен само зато што има масу. То јој је дакле струка.

  11. Odavno smo mi okupirana zemlja. Ne postavljamo mi ambasadore već naši neprijatelji. To se najbolje vidi po dotičnoj personi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.