Ko je Marko, Miloševićev unuk?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Cime je to zasluzio? Izgleda nicim kao sto je i normalno u diktaturi kakva je bila u Slobodanovoj Srbiji. SPS je seme zla koje se prima samo u diktaturi aktulnog SNS-a.

  2. Blago nama. Ako bude suepsan u politici kao njegov deda i tata zaista nam se lepo pise. Nadam se ostace samo politicar
    u pokusaju.

  3. Kako neće pamtiti deda Slobu kad je bio punoletan kada je deda umro 2017. u Moskvi

  4. Tekst je odličan a zaključak čista istina da ne kažem „čitana bukvicu“. Što se tiče piranja čime je mladi Milošević zaslužio novi status, interesuje me da li se dotični pita za mnoge u vlasti čime su zaslužili svoj položaj. Treba dati čoveku šansu.

  5. ne budimo naivni, nije Marko Milošević odlučio da se bavi politikom kao član neke od stranaka ili političkih pokreta u Srbiji. ovo bi u stvari bila „vest“ da je, recimo, krenuo u politiku učlanjenjem u LDP, ili Pokret za preokret. ovo je samo provaljena šema: politika kao porodični biznis, uz sve prljave političke kombinacije koje se nude mlađahnom Marku.

  6. diplomirani pravnik bez radnog iskustva.. znajuci pravni fakultet (cash and carry, i jel ti znas tko sam ja), ne bih rekla da ima kvalifikaciju za posao kojim zeli da se bavi… sve dok neuke i kvazi sposobne pustamo na polozaje na kojima odlucuju o bilo cemu, nema sanse da se svijet mijenja

  7. Марко треба да буде поносан на свог деду и свака част што је кренуо његовим стопама, а згрожена сам са појединим предходним коментарима.

  8. Znamo i Miloševica Miru i Marka
    Ali Pamtimo i Dosovce i Zute kad je Vlast Bila
    Sve Beda do Bede

  9. Текст је малициозан, субјективан и види се да га је писао неко коме је „испран мозак“. А мишљење новинара нас ме занима, само треба истинито са аргументима представити оно о чему се пише, а нас публику треба пустити да мислимо својом главом.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.