„Neumorni kritičar Beograda iz Berlina“: Ko je Mihael Rot, jedan od 24 evropska poslanika koji traže istragu u vezi sa izbornim nepravilnostima u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Zadovoljstvo je pročitati sve prenete izjave gospodina Mihaela Rota!
    Hvala Vam gospodine Rot za promociju demokratije sveta.. čiji bi i R.Srbija trebalo da bude deo!!!!!!

  2. Koga briga za tog vašeg kritičara koji ne propušta priliku da govori najgore o našoj zemlji.

  3. Birokrata i aparatčik, eto ko je. Ne pravite face od smešnih likova!
    Da li traži istragu zbog protesta u njegovoj zemlji?

  4. Poslanik evropskog parlamenta se drznuo da se na nedoličan način obraća Vučiću. S kojim pravom i odakle mu tolika smelost??? Na velikoj udaljenosti od Beograda Rot ne prestaje da proziva i kritikuje.

  5. Ne vidim po kom osnovu je Rotu Srbija kriva za sve sto se desava na Balkanu,ovo je nedopustivo!!!

  6. Nije doticni kriv jer mu nase medije daju bespotrebno daju prostora a neka gleda u svoje dvoriste jer imaju vece probleme od Srbije

  7. Negde 1990-te godine, Prof. Radoman Bozovic bio predsednik Skupstine Republike Srbije. Tada je izjavio, da je „onaj ko je protiv politike Slobodana Milosevica, protiv Republike Srbije i srpskog naroda“. Kao brucos i njegov stuident sam zgranuto slusao tu izjavu koju je dao za Skupstinskom govornicom, nadajuci se da ce gradjani da mu odgovore da SPS nije Srbija odnosno Srbija nije SPS. 34 godine posle smo dosli do toga, da je za vecinu u Srbiji SNS Srbija a Srbija SNS! I jos se brani ovakva nakaradna politika, pljuje se svako ko se usudi da kriticki govori o Vladi i Predsedniku!

  8. Da proste botovi, covek je potpuno u pravu i ostavite se grabuljanja po njegovoj biografiji . Ako je ikako moguce.

  9. Svaki onaj koji misli da je vecina 1.708.701 u odnosu na 6.500.666 je notorna budala.

  10. Vi se klanjate Rotu, tehnokrati iz treceg esalona. U demokratskom drustvu njegovo je da promovise ono sto misli. Misli da je u pravu.I se na date da ce Vam Pomoc. A ja ne mislim da je u pravu niti da ce imati efekat na, srpski politicku scenu.

  11. Upss nisam ocekivao ovakav napad botova ovde.
    Nista nije rekao Rot, sta bi trebalo da se uradi Precedniku, Srbija je trenutno skandalozna.
    Rot prica kako bi trebalo Srbija da bude primer za ulazak u EU, a ne da se pokrade izbori, i gledati komsije preko nisana.
    Dosta je bilo.

  12. Po vecini komentara o Mihaelu Rotu mogu samo da zakljucim da je narod toliko oglupavio, zaostao, mentalno otupeo, intelektualno patinirao, da me je licno kao pripadnicu istoga BAS SRAMOTA! Zbog vecine gore potpisanih SRBIJA JA NIKADA I NIGDE NECE STICI!

  13. Cim toliko bocka ove patrijote i botine mora de je posten covek.
    A vidim i da je brat protestant. Ne bi vas srbe ubilo da malo izadjete iz tih pozlacenih hramova mrznje i udjete u protestansku crkvu. Verujte mi razlika je nebo i zemlja.

  14. @Gordana 77g dipl.pravnik

    Ogranicenost kao terasa ocigledno nije privilegija samo pristalica SNS-a i Vucica.

  15. Stvarno ste smesni koliko paznje pridajete ovom trecerazrednom politicaru iz Nemacke.

  16. Хвала за ову анализу делатности Михаила Рота. Било би пепо када би нам истраживачки новинари српских независних медија прибавили информацију о томе шта су му деде радиле и где су биле у периоду 1941-45.

  17. Pa sta ce Helmut drugo… naravno da mrzi Srbiju… kao i njegovi reci. Mozda je neko od njegovih predaka i kosti ostavio u nasoj zemlji to bi trebalo proveriti.

  18. Žalosno i jadno,licimerno i bedno.Pojedinci se stide što su pripadnici ovog našeg naroda.Lepo odete u MUP date izjavu da se odričete Srpskog državljansta i verujem da će te se bolje osećati.Što se tiče ovog lika kojeg tranžirate ili podržavate,samo napred.Uskoro će , kako su pojedinci oduševljeni njegovim radom,da nam broji krvna zrnca,meri obim glave,zameri ako nismo plavi i šta sve ne.Zato,vi koji se oduševljavate njegovim radom,razmislite možda se nećete uklopiti ili pak vidite dalje od sendvičara i botova pa unapred zauzimate podaničke i uvlakačke pozicije.Srećno Vam bilo ali bez nas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.