Ko je na izbornoj listi DJB Saše Radulovića?

Ostavite komentar


  1. Pošto je na žalost, Vuk Drašković, jedini pravi političar, sa naprednjacima, treba glasati samo za Radulovića. Srećno za DJB.

    1. Za lopova Radulovica znas li koliko je drzavnih preduzeca ostetio a u njegovu koris dok je bio stecajni upravnik njemu je mesto u zatvoru a ne da vodi stranku

  2. Jel ste tako i za sve ostale objavili?Ko im je na izbornoj listi?Jel mozemo i za ostale da pogledamo te liste?Evo Milica Zavetnica ima 250 kandidata na izbornoj listi pa me zanima kakvi su njeni kandidati

  3. Uvek objektivni Danas, stavili ste sliku predaje lokalne liste u PANCEVU, a pricate o Republickim izborima. Majstori.

  4. Sta ce Hani Adrovic da bude u drustvu ovih nacionalista?Za Milu Aleckovic mi nije cudo,ona je deklarisani ultranacionalista,mada joj je majka bila Mira Aleckovic,pravog imena Emira,hercegovacka muslimanka,koja je skratila ime,kada je dosla u BG,a kasnije postala uzdanica Slobodana Milosevica.

    1. DJB nije nacionalistički pokret. Njihova politika bi se mogla opisati kao liberalni (građanski) suverenizam centra. Suverenizam nije isto što i nacionalizam, niti desnica.

    2. Mali je ovo svet za ljude kao ti. Mira je rodjena u Novom Sadu, a otac joj je poreklom iz hercegovine. Ali ne Musliman vec srbin Masan. Ne razumem uopste poentu tvog komentara, Ali se nadam da ti razumes.

    3. Gluposti;pesnikinja Mira je krstena Miroslava, al ju je narod iz Miloste zvao Mira;Srpkinja iz stare hercegovacke srpske porodice, a po svojoj poeziji svetski covek , humanista i revolucionar.

    4. A sto ti smeta Mila, zena koja govori deset jezika, udata za francuza i svuda u svetu je cene Ako je to nacionalista da je srece da su nam svi takvi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.