Ko je sve potpisao peticiju podrške Vučiću?

Ostavite komentar


  1. Zato su funkcioneri javnih preduzeca i postavljani kao privremeni. Stalno postavljenje treba zasluziti…

  2. Potpisao bih ali mi se smučio za ovih devet godina zbog nebrige za narod i državu

  3. E sada OBAVEZNO pročitajte Disovu pesmu ‘Naši dani’.
    Napisao je 1910.-te godine, a mislio je baš na ovo doba.

  4. Spisak je odlican, sto vise ih bude, preciznija ce biti lustracija i hapsenje.

  5. Predsednik je u tim kriminalnim krugovima sigurno,da je normalne drzave sada bi bio u pritvoru do okoncanja istrage. Ako nije kriv cemu,zasto podrska i od koga podrska? Sve elita pocev od knjizevnika Lukasa. Jadno!

  6. Hahaha…Smeta vam peticija, pa se sad grčite i iz petnih žila trudite da je omalovažite?!

  7. ali najbolje je ovo, recimo pod rednim brojom 363 i 379 dva puta ista osoba i to isti narodni poslanik!

  8. Peticija za ??????? Kakvo je ovo poltronsko ludilo? Znam da sve ima svoju cenu , ali koliko treba dobiti za ovo?

  9. Kako vas nije sramota sve potpisnici podguzna muva narodni poslanici SRAM vas Bilo narod vas nije birao javna preduzeca grebarosi od vlasti presednici opstina gde su akademici gde je seljak radnik Koji ice ispod jarma penzioneri

  10. Zasto da ne evo kratko i jasno „kakav je takav je ili kakav je daje mnogo je bolji od onih do 2012-te. Njemu covekn noze dati primedbu jer je sustina uredu ali onima prebsudtina je bila katastrofa po srbiju i ekonomskibi politicki. Oni to znaju. Necete da objavite pa nesvidja vam se moj komentar a sa ovim ste pokazali da vam je jasno da sam u pravu a l i…jesam mator ali sam zivahan. Nemucite sebe izbrisite sto sam pisso jet sam ja zadovoljan ucinjenim.

  11. Kosu ovi ljudi,tosu podanici,poslusnici,vodonose,elita srbije nedaje diktatoru podrusku.

  12. Jadan je to predsednik kad ga ovakvi podržavaju, ali dobro je za državu i društvo što ovakvih ima manje od pet stotina.

  13. A šta nas briga što su neki nebitni likovi pospisali neki glupi papir koji nema nikakvo značenje. Mada, lepo je što ovakav spisak postoji. Mogu deci lepo da pokažem ta imena i da ih naučim šta to znači kada je čovek g…o. Inače, imena na spisku su dno dna. Niko za koga možeš da kažeš da je svetska faca. Sve moj do mojega.

  14. Za instituciju predsenika koji je javna licnost svih gradjana Srbije ali za A Vicica mediskog spin majstora i mediskog sveznalicu uvek cu biti protiv.

  15. Sta reci na ovome.Nesto bas i ne cujem za te ljude.Bolje da su cekali na vrata Akademije ako zasluzuju.Smesno i tuzno.

  16. Malo se zabrojali pa dva puta stavili ista imena:
    348. Saša Maksimović, dipl. mašinski inženjer, odbornik u Skupštini grada Šapca
    380. Saša Maksimović, dipl. mašinski inženjer, odbornik u Skupštini grada Šapca
    372. Simo Boltić ,kajakaš i diplomirani profesor sporta i fizičke kulture
    378. Simo Boltić ,kajakaš i diplomirani profesor sporta i fizičke kulture
    Usput, lista je jadna ….

  17. Molim agenciju za korupciju da trazi od svih ljudi na spisku da dokazu poreklo svoje stecene imovine u zadnjih 10 godina..

  18. Ne razumem sta imaju da ga podrzavaju ili ne. Postoji tuzilastvo koje treba da prikupi dokaze. U slucaju da se dokaze da je istina sto prica Belivuk sta cemo sa ovolikim potpisima!?

  19. Podrsku mu pruzio predsednik lovackog saveza…. nisam ni pomislila da ce mu je pruziti neki zastitari i ljuditelji zivotinja….

  20. Kome treba ova peticija, policiji, Zagorki Dolovac, Javnom tužiocu, gde ste zalutali gospodo.

  21. Ovaj spisak treba cuvati kad svi budu osudjeni ovo moze biti samo podrska organizovanom kriminalu sto je pasivan kriminal

  22. Primetila sam da se pojefine osobe pojavljuju po dva put: pod brojem 358 i 421, Miroslav Petrusinovic, pa 348 i 380 Sasa Maksimovic, 415 i 436 Mirjana Petrusinovic, 372 i 378 Simo Boltic. Ko zna koliko njih je dva puta potpisalo. Tako je kad treba sakupiti glasove

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.