Ko su kandidati SNS za narodne poslanike?

Ostavite komentar


  1. Kakvo ljudsko dno. Zajedno ste katastrofa. Sve lazne diplome i masteri. Kebara Master….Lingura diplomirani…itd
    Pilja advokat…sve samo dno.

  2. Bravo za listu,cast strucnim i obrazovanim kandidatima ali slag je svakako porodica Krkobabic otac i sin sa 33 godine na listi PUPS ,stalno se potencira da imamo milion i sedamstohiljada penzionera ali u toj masi izgleda da nema kvalifikovanih za listi SNS pa su prinudjeni da angazuju mlade snage Krkobabica koji su dokazani strucnjaci deda i sin a sada sin i otac izgleda da je PUPS spao na porodicnu stranku a jadni penzioneri od 3P plate prate penzije dosli smo do toga da penzije posustaju za platama. BRAVO!

  3. PILJA „advokatica“ kakvo djubre odakle sr ona iznedri u Nis kazu sve moj do mojegaaa a i “ beogradjani“

  4. A Ministarka Pravde, za koju jos uvek postoji smrtna kazna.
    Nema dalje.
    Kakvi izbori,kakvi bakraci.
    Ovaj nam se u lice smeje ,ponižava, onako bahato i prostacki ,kako jedino ume.

  5. Jeste li vi ljudi normalni. Sačuvaj bože, od zla oca i još gore majke. Imaju toliko putera na glavi da su masni do trećeg kolena. A nek mi neko objasni kako je Karić postao akademik??????

  6. Да је памети у Скупштини Србији било би до 70 (седамдесет) посланика на основу броја становника Србије. ПС.Чему служе? Да се свађају и ништа више!

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 9

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.