Ko su profesionalni “nedavači Kosova” i šta bi radili kada bi Srbija rešila to pitanje?

Ostavite komentar


  1. Kojima je sad izgleda trenutak da se vrate u politiku

  2. Професионални давачи против професионалних недавача. Шешељи и Вацићи против Бисерко Јакшића.Једни пристају на све други не дају ништа.Содома и Гомора Србије.

  3. Mala ispravka – profesionalni“nedavači “ Kosova leleču intenzivno od 8.sednice,skoro četiri decenije .

  4. Slažem se, kao i obično, sa g. Koraćem. Nadam se da ‘nedavači Kosova’ neće uspeti ovog puta.

  5. Е па ви дајте Косово и Метохију на длану заједно са Вучићем!!! Стамота!!! Морал српског народа у овом веку је брука за целу српску историју!!!

  6. Sve je to ok pod uslovom da napišete nešto i o profi davačima Kosova? A neće biti baš da ih uopšte nema.

  7. Па кад сте навели имена „професионалних недавача“ Косова и Метохије, наведите и имена, како сте их назвали, „Интелектуалаца“ који ће подржати председника у давању. Чисто да се задивимо величинама и опозиционарима.

  8. Zapravo ima mnogo vise onih davaca Koji bi izgubili priznavanjem Kosova, 90% Nvo organzizacija bi izgubile dotacije sa Zapada.

  9. I jos nesto…kao da se u naslovu ovog clanka tvrdi da je priznanje AP KiM jedino resenje pitanja. To bi znacilo odricanje od dela svoje drzave. A ko se odrice dela drzave, ne zasluzuje je uopste.

  10. Nedavači su isti kao i davači, naročito kada se na nečijoj slavi ili proslavi nađu pa se raspravljaju i zadovoljni odu kući. A ujutru, kako progledaju tako se oglase, svaki iz svog medija. Veselje!

  11. Sve ste dali u Srbiji pa hoćete i Kosovo. E mi nedavači ga nećemo dati. Nikad!!!

  12. Niko neće priznati Kosovo, ali će faktičko stanje biti da Sever ima autonomiju i da će nadamo se, na mala vrata biti vraćeno. A ostatak sa 2 miliona Albanaca nikada više neće biti deo Srbije . Kao ni Krim deo Ukrajine..

  13. Ne postoji drzava gde je vecina pametnija od manjine. Samo je brojnija i sa njom se lako manipulise. Par televizija sa povrsnim programima i stvar je resena. Uvek je resenje ono sto manjina predlaze.

  14. Бомбардовање све небулознијим и неморалнијим насловима и текстовима на овој интернет страници, сваки дан постаје све интензивније. Количина неродољубља, антипатриотизма и издајства је постала фрапантна.
    Да ли сте заиста толико огрезли у неморал?

  15. Ако Priština zastupa svoje interese, zbog čega se Srbija nebi borila za svoje, a ne da preda svoju teritoriju.
    Korać Ž. i slični njemu bi sve predali, kao da Kosova nije naša svetinja.

  16. S druge strane, Zarko Korac je profesionalni davac Kosova. To bi bilo legitimno da isti stav zastupa i po pitanju Palestine, pa nek svojim rodjacima Izraelcima objasni da je Palestina izgubljena i da priznaju realnost na terenu. A ne da tamo zastupa jedan stav a ovde potpuno drugi suprotan. Lako je deliti i davati tudje. Ako je Kosovo izgubljeno sto nam ga onda sad traze.

  17. Domaće patriote sve što znaju o Kosovu su naučili iz filma Boj na Kosovu. Da ga Šotra nije snimio, ne bi znali ništa o tome. U crkvu uđu dva puta godišnje, kad je Božić i Vaskrs i takvi se busaju u grudi i glume velike nacionaliste i patriote. Tuga da nema dalje.

  18. Hvala bogu pa je neko konačno stvari nazvao pravim imenom
    profesionalni „nedavači kosova“.
    Živeo sam na kosovu desetak godina,ne svojom voljom,službeno.
    U šali volim da kažem,dok sam ja bi tamo sve je bilo u redu.
    A sad slušam skoro svako jutro profesionalnog „nedavača“Drecuna,šta li će raditi čovek u skupštini kad se sporazum potpiše.
    Tvrdim,kad se potpiše da će naši srbi na Kosovu brzo naći zajednički jezik sa lokalnom većinom,jednostavno,narod se organizuje bez političara.
    A „nedavači“ koji u Novom Sadu,i diljem srbije imaju više nego svi lokalci koji nisu prodali nikome ništa sa svojih ognjišta će i dalje imati više od nas lokalaca ali će bar zaćutati i bogatiti se i dalje.

  19. Da je Srbija slušala ovog čoveka još pre trideset godina, danas bismo bili Švedska, a ne Iran Evrope!

  20. Komentatoru pod peseudonimom „Albanac“: to nije tacno, i bas zato sto nije tacno, Srbija nikad nece pristati da prizna odvajanje AP KiM. Jer da je tacno, onda NATO ne bi bombardovao Jugoslaviju, nego bi samo davao logisticku podrsku UCK.

  21. Sta bese zakljucak komisije koju je predvodio gospodin Korac o ubistvu Zorana Djindjica?!

  22. Нека објасни зашто је заташкао убиство Ђинђића?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.