Ko vodi u trci za premijera: U „igri“ četiri imena iz SNS

Ostavite komentar


  1. Najzad su prebrojani glasovi, sad predstoje meseci pregovora. Ali, pošto smo već ovoliko dugo bez vlade, a preživeli smo, možda je to znak da nam vlada i ne treba?

  2. Od Lutkarskog pozorišta uzeti dvadesetak marioneta, malo im obnoviti kostime, konce podesiti prema Vučićevim prstima i – eto rešenja, eto „vlade“!

  3. Od četvoro predloženih jedini koji je dostojan funkcije premijera je Miloš Vučević da se ne lažemo ostali su kompromitovani i koa takvi ne mogu biti autoritet! Vučević je svojim stavom i ponašanjem dostojan ovakvoj funkciji ostali mu nisu ni blizu i to je svima jasno sa strane…

  4. Ovu recenicu zaista treba pohvaliti, svaka cast istrazivackom novinaru: „U vezi njega postoje dve jasne mogućnosti ili će ostati ili neće u vladi.“

  5. Iz pouzdanih izvora se saznaje da će pobediti osoba sa najdebljim dosijeom .

  6. Siniša Mali je bez premca najkvalitetniji kandidat od svih navedenih.

  7. Šta ako Mali akumulira suviše moći kao premijer i pođe protiv Vučića?

  8. Ni stefanovic ni mihajlovicka nemaju veze sa zapadom nego služe da bi naivci koji su prozapadno orijentisani glasali za SNS. Za bilo koga ko je prozapadno orijentisan sadasnja pozicija srbije je neprihvatljiva.

  9. Mora premijer da bude neko bez kredibiliteta i sa velikim mrljama
    Onda taj nesto kao prica i svi posle cekaju sta ce da kaze predsednik
    I ja bi isto tako postavio stvari

  10. Dobro je što Irena Vujović ide iz Vlade. Njeni javni nastupi su bili omalovažavajući kako za samu Vladu, tako i za Republiku Srbiju.

  11. Ima tu puno kandita koji bi trebalo da napusti vladu kao na primer Nebojša Stefanović..Zorana Mihajlović i Darija Kisić

  12. Koliko ja vidim, ne moraju ništa da menjaju, sve će ostati isto…

  13. Šta će nam vlada kada Vučić o svemu odlučuje ,uštedimo bi građanima izdavanja za plate ministrima i Vlade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.