Koalicija Za Kraljevinu Srbiju: Omogućiti dijaspori da glasa elektronskim putem

Ostavite komentar


    1. @Anja
      Ne čini li vam se, da ste malo preverila s pisanjem po elektronskim medijima!? Svagde vas ima! Bez vas i ostalih SNS botova ne može nista proti! Obožavajte vi kog hočete, samo malo kulture molimo vas! Od kad vi i ko vam daje za pravo da presuđujete o „onim iz 1941!?“. Niste vi ničiji, ni ovlašćeni zastupnik, niti ste študija, da biste mogla preslišati, ko je ko, i ko je šta činio i čini! Pazite, i aluzije, mogi biti uzrok potencialnih utuženja! U pamet se…!

      1. Zar nije istina da su pobegli 1941? Istina je i da su pobegli 1914 i poveli vojsku da ih štiti usput, a žene i decu ostavili da se okupator iživljava na njima.

  1. Za kraljevinu Srbiju?! Pa zar onaj naš ne pobeže 1941 godine sa svitom i narodnom kasom za Englesku, a njegovom potomku plaćaju 40 miliona dinara svake godine za održavanje dvora. A i vratila mu je država ko zna šta, i još potražuje, a ni dan danas ne zna da govori srpski kako valja. I niko ne traži nazad pokradeni novac od kraljevske porodice. Puj pike ne važi više istorija otkada je propao komunizam. I kakvi izbori? Ovu boraniju od opozicije niko i ne shvata ozbiljno. Sve sitni interesi i mrvice Vučićeve što padaju da stola.

  2. Zašto bi neko glasao za vas? Ili se kaže: Zašto bih nekom glasala za vama?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.