Koha: Sastanak Vučića i Tačija ove nedelje u Briselu

Ostavite komentar


  1. Nista od toga nema. Drugi ce ovo pitanje da rese. Ne treba trositi pare na izlete do Brisela, jer od danas se sve menja. slobodno se moze reci da je ova faza od 2006.-2018. zavrsena i pocinje nova 2018.-2030. godina. Nadamo se bolje tuce godina za nas.

  2. Treba pružiti podršku našem predsedniku Vučiću da bi imao snage i živaca u razgovorima sa Hašimom. Svi znamo da je Tači ratni zločinac kao i većina njihovih takozvanih državnika u takozvanoj državi Kosovo. Predsedniku Vučiću će biti teško na ovim sastancima je se zna koliko su albanski zvaničnici bezobrazni i poletni na krilima amerikanaca.

  3. Predsednik Vucic,bez obzira na sve konstante provokacije koje dolaze od albanske strane , i koja ne pokazuje nikakvu spremnost za dijalog , ostaje pri istom stavu, da nastavi sprovodjenje politike mira i kompromisa , i u tome je ogromna razlika izmedju njega i Tacija.

  4. Moramo apsolutno svi stati uz Vucica i pruziti mu maksimalnu podrsku u jos jednom ali kljuvnom susretu sa zlikovcem Tacijem, nece biti ni malo lako!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.