Koje knjige su ministri dobili od Vučića?

Premijer podelio poklone na poslednjoj sednici Vlade

Ostavite komentar


  1. A scena na fotografiji kao iz one decije pesmice ,,Ide maca oko tebe…““““.

  2. Najjace je ovo da je celu noc brisao cene sa knjiga koje je kupio svojim novcem. Sigurno je medju poklonjenim knjigama i zbrika bajki u kojima je i prica o prosecnoj plati u Srbiji od 404 evra. Boze, ima li te, vidis li ti ovo?

  3. Najprikladnije bi bilo da pokloni ono sto je njega formiralo kao coveka i drzavnika – sabrana Seseljeva dela!

  4. Zahvaljujući Vučiću spoznao sam "triki kriterijum". Prvi put u životu sam se sreo sa tako neobičnim pojmom. I dalje ne znam šta znači, ako bi Vučić u glosi dao neko objašnjenje bio bih mu večno zahvalan.

  5. Sad oni da se učipe da poklone njemu Frojdova sabrana dela i Servantesovog Don Kihota.

  6. Čitajući vest da je AV poslednji put predsedavao sednicom Vlade (iz vaših usta u božije uši, nadam se da nije seksizam, usta uši?), sam se frapirao. Pa ko će sada da nam saopštava dobre vesti, kao naprimer onu da je prosečna plata u Srbiji hm zaboravio sam koliko jer ne verujem u taj podatak, a ne spadam u one "neverne Tome" koji baš nju u ponešto, dobro ako baš hoćete u većinu, onoga što je Premijer obećao, a kao Predsednik bumo vidli. Ko ćenam sada ozbiljnim glasom saopštiti da nas očekuju teška vremena, a da narod i pored svega (napred iznetog) glasa za NJEGA. No u nastavku teksta pronađoh smirenje (čuj smirenje)da će Vladom predsedavati, do izbora novog Premijera i ministara, koje će kako bog zapoveda, izabrati SAM AV, što je jelte demokratski, Ivica Dačić. Odlazeći Premijer je ministrima iz svoje Vlade podelio knjige, naglašavajući da svaka (a sve su različite) u sebi nosi skrivenu poruku AV za dotičnog ministra. Pitanje je da li će svaki ministar čitanjem knjige otkriti tu poruku, ali će im sastav nove Vlade mnogo toga reći…

  7. Da bi bio u istom stilu mogao je Vucic "Memoare Pahomija ili Kacavende" da ponudi Dacicu. .

  8. Znaci da neki od ministara umeju cak i da citaju! Oni su prekvalifikovani za vladu. Predsednik drzave inace nema veze sa vladom i po ustavu ne moze da se mesa, a kamili odredjuje ministra ili premijera

  9. Postovanje se ne nasledjuje, ono se stice, mislim da je ovim pkazao da je dobar i pravican lider, da je neko ko brine za svoje ljude i svoje saradnike. Svaka cast

  10. Zaista lep gest, bili ste saradnici, prijatelji i neprijatelji, imali ste slaganja i neslaganja, redno je da ih ispostujete.

  11. Ja sam vrlo emotivna osoba i lako se vezujem za ljude. Drago mi je kada vidim da jos postoje ljudi koji cene svoje saradnike, cene ih i vrednuju.

  12. Jeste li primetili da na spisku nema Nebojše Stefanovića.Pa Vučić zna da on nikad knjige nije čitao.Možda i ne zna da čita

  13. Botovj sh nam i dalje nepoprsvljivo glupi. Što i njima ne dodeli po knjigu?!

  14. Trebalo je da svima podeli knjigu dr. Dušana Pavlovića "Mašina za rasipanje para".

  15. Strašno, do koje mere više može da ide ovaj cirkus. Zastidim se što pripadam narodu koji vode ovakvi cirkuzanti a još me je više sramota kad pročitam komentare njihovih sledbenika. Pomislim da smo upali u neku crnu rupu i da se ovo nama ne dogadja.

  16. Ух како погреши код Зоране, за њу би иделн избор био, Три прасета, знате оног безобразног главног јунака Вука ,који руши куће Прасићима! То је прави наслов о њој или за њу!

  17. Bili se dalo iz čitanja ovih knjiga zaključiti sta nas j čeka , ono napraviti neku kako bi rekao asocijaciju .

  18. Hteo je da kaze da mu "Velika Srbija" nije vise omiljena knjiga jer je u dusi uvek bio svestrana licnost ili, kako u Vladi vole strane reci, "multiple personality".

  19. Bas lepo, sto je Vucic podelio, i to svakome , razlicite knjige. Samo da neki od njih uloze napor, da ih procitaju . Verovatno nemaju tu naviku !

  20. Ma, hajte, molim vas, smisljao koju ce knjigu kome…Ne verujem. Tu se samo radi o narcisoidnoj potrebi nedovrsene osobe da svakom svom postupku, reci, SAM daje vaznost i da se sam tome divi. Тo mu nije dovoljno, vec mora i da obznani da bismo mi, nada se on, poverovali da je to vazno, a on znacajan. Ma, kome on to ??!

  21. Ministar Šačević pod hitno da uvrsti ovaj spisak u obaveznu lektiru!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.