Koji SNS mamac opozicija ne sme ponovo da proguta: Analiza Cvijetina Milivojevića

Ostavite komentar


  1. Politikant, Pun sebe, a ne dobacuje do ispred nosa. Toliko insistira na ustavu, nadležnostima, trala La, kao da smo to uvak radili, a nismo nikad. I sad ce to on baš u ovom ciklusu. Mi smo pred političko društvo, a ovaj politikant insistira kao da smo mi zemlja bogate tradicije gvozdene ustavnosti. Tu se vidi ta nedotupavelost, atrofija mozga, sudar idealnog i realnosti

  2. Veoma cenim mišljenje Cvijetina Milivojeviça. Uvek odmeren ali odlično poznaje naše „političare“ (priučene jajare) i političke prilike u zemlji.

  3. Ovi nazovi opozicioni novinari pocinju ,svi odreda, da me podsecaju na vuka draskovica sa balkona Narodnog Pozorista ,devetog marta kad je komandovao juris a nija komandovao zamnom

  4. Hiljadu ideja imate,mislum na razne analiticare a jel imate neko resenje? Pasivan otpor? Ajde majke ti obrazloži to? Samo mutite vodu i zbunjujete narod. Podrzite opoziciju i mani te se više prosipanjem iz supljeg u prazno.

  5. opoziciji je samo i jedino najvaznije da dodju do vlasti nista sem togs ih ne zanima niti ce zanimati

  6. opozicijinje najvaznije i najbitnije da dodje do vlasti jer ih sem toga nista drugo ne zanima

  7. opozicija ocigledno samo i jedino zeli da se domogne vlasti nista drugo im nije bitno kao vlast

  8. opozicija ocigledno samo i jedino zeli da se domogne vlasti na bilo koji nacin i po bilo kojoj ceni

  9. opozicija bi najvise volela kada bi mogla da se domogne vlasti bez da se pita volja i zelja gradjana ali to im nece uspeti

  10. nazalost imamo glupave ljude opozicije,ispada da su obicni ljudi pametniji od Djilasa i ostalih opozicionara ,mada ja mislim dogod je Djilas na celu ,Vucic nebrine za pobedu.Mora opozicuju predvoditi najobicniji posten covek bio seljak ,domacin jer samo covek bez putera na glavi pobedjuje ga ,a to Vucic zna i toga se boji .

  11. Cvijetin je za mamac sve u pravu, mada je to očigledno. Za tzv. catch all pristup greši. SNS nikada nije okupila različite ideološke grupe. To je čista populistička stranka koja je na vlast došla obećanjima o iskorenjivanju korupcije i mega projektima, i posle otela državu. To je sve, nema tu neke ideologije.
    P.S. U Srbiji ne postoje „građanisti“ (ta reč baš ništa ne znači), posebno ne oni koji bi se za ulazak u EU „odrekli cele Srbije“. Koje istraživanje je identifikovalo te ljude? U kojoj anketi je Cvijetin video pitanje fokus grupi „da li biste se odrekli cele Srbije za ulazak u EU“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.