Koliki je danas uticaj Tomislava Nikolića?

* Vukadinović: Politička težina bivšeg predsednika sada je manja od bilo kog člana rukovodstva SNS * Klačar: Nedavne izjave su izraz želje da ostane u javnosti

Ostavite komentar


  1. Na nasu zalost,ovaj opskurni turbo-radikal,koliki god da ima uticaj,tesko nama !! Kad““ mediokriteti i nikogovici dodju na znacajna mesta sta ocekivati nego "ovo" sto nam se desava !!!

  2. Slažem se da je Tomislav Nikolić na ponižavajući način sišao sa političke scene ali ne znam kako je na to pristao i kako je to naplatio ako je uopšte naplatio.Ako je u pitanju novac ,onda je u pitanju velika svota.Razmišljam i postavljam pitanje,ako je Velimiru Iliću,kako je rekao a niko nije demantovao,300000 evra da se skloni iz politike onda je Nikolićevo povlačenje trebalo da bude bar deset puta skuplje ako se nije .naprednjak iz Bajčetine dibiduz spustio na niske-Veljine grane.Možda je tražio čvrste garancije za političku budućnost sina Radomira.Očito da ga je Vučić izdao,prevario i namagarčio,srpski rečeno,što i nije novina u odnosima trojice najmoćnijih radikala,Šešelja,Nikolića i Vučića.Ima li nade za povratak?Nema!Sada je o neki Đukanović i Marija Obradović,koja se lomila da se slika s Tomom,važniji šrafovi od Tome.No,ko te za to pita.Kad je istupio sa čela SNS Tomislav Nikolić je presudio sebi u pogledu svoje političke karijere nakon isteka mandata na funkciji predsednika Republike Srbije.P.S.Ne žalim ja Tomislava Nikolića nego žalim sebe i decu što ćerdamo jedan život u ovakvoj lopovskoj i korumpiranoj zemlji.

  3. Samo mu preostalo da šljema rakištinu sa seljacima u Bajčetini. Kako ga je sinko politički omlatio!

  4. Toma se nekada slikao sa Obamom i suprugom mu. A Vučić je video Trampa u krivini na margini. Dačić ga čeka kad izađe iz krivine pa da ga spotakne, a Vučić (već poznat kao sveopšti spasitelj), baš u tom trenutku spase pada. Pa da se i oni svi zajedno uslikaju za unutrašnju upotrebu.

  5. Vi se samo podsmevajte a covek je vlastitim rukama sagradio mini manastir.
    Nije imo,ko neki,tetku u Kanadi da malo potpomogne.

  6. Covek nije imao nikakav uticaj na zbivanja ni kad je bio predsednik a kamoli sada kada vise nije i kada bioloski sat kada je on u pitanju radi 100 na sat.Ne treba coveka opterecivati novim duznostima nego mu treba omoguciti da mirno uziva u svojoj penziji i uokvirenoj diplomi na zidu,

  7. Kad su i botovi digli ruke znamo koliko nisko je pao.Pa botovi podrzavase Harindaja prije neki dan a Tomu nece.

  8. Mnogo mi je zao za Tomu,toliko je ucio i trudio se da zavrsi fakultet i bas kada je pun znanja i iskustva diplomirao nece moci da pomogne Srbiji.Makar Kinezima da pomogne,oni su osetili njegov potencijal.

  9. "Знам тај језик (енглески) али не волим да га говорим!"-Тим речима,тадашњи српски преЦедник!

  10. Jedini uticaj Tomislava Nikolica je na budzet RS i to u negativnom smislu prilicno ga prazni…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.