Koliko bi poslanika glasalo protiv litijuma: Anketa Kreni promeni

Ostavite komentar


  1. Pa to znaci da su gradjani vecinom za iskopavanje bora i litijuma ili da su protiv onih koji se tim iskopavanjima protive pa su glasali za one koji ih podrzavaju

  2. Da, ali tih 11 daje legitimitet skupstinskoj vecini da ta iskopavanja odobre u „legalnom parlamentu“ i sprovedu ih u delo. Zato je trebalo bojkotovati izbore u postojecim uslovima

  3. Pa realno mnogo je poslanika glasalo. Ako svaki poslanik reprezentuje 26.000 glasača, na 38.000 potpisnika peticije dolazi 1.5 poslanik. Ovako ispada da je 286.000 gradjana protiv iskopavanja, što je čista ludost. I da, ja sam da se kopa!

  4. Nema glasanja, stvar je zavrsena i to pitanje se nece vracati na dnevni red. Poruka vam je: Samo probajte!

Ostavite komentar


Politika

Odbačena opoziciona lista koalicije „Jagodina zaslužuje bolje“ 10

Odbačena opoziciona lista koalicije „Jagodina zaslužuje bolje“

Izborna komisija grada Jagodine donhela je rešenje o odbacivanju liste Maja Radojičič - Miroslav Miki Aleksić - Narodni pokret Srbije - dr Zoran Lutovac - Demokratska stranka "Jagodina zaslužuje bolje" (Jagodina protiv nasilja, Boris Tadić - Socijaldemkiratska stranka, Pavle Grbović - Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak - Ćuta, Pravo na izbor).

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.