Komandant Kfora: Priština nema suverenitet na severu

Ostavite komentar


  1. Sve dok Pristina nema potpun suverenitet, ima nade za Srbe na Kosovu. To je srpska zemlja i uvek ce i biti. To je i kroy vekove i istoriju dokazano.

  2. Informer i Kurir su stigli jutros u 5h ali druga stampa nije. Lekovi jedan manji paket oko 7 kg je stigo da se ne kaze samo drzavna stampa

  3. Tu nikada Pristina i nece moci da ima vlast. Tamo je hrabar narod, koji je izdrzao provokacije i matletiranja sve zbog svoje rodne grude.

  4. Koji Inception brate mili! Srbija nema suverenitet zbog Albanaca, a Kosovo nema zbog Srba. Još samo fali da Srbi na severu nemaju suverenitet nad nekim delom Severa Kosova zbog neke treće manjne, primer Turci ili Roma, i krug od tri sloja košmara je kompletan.

  5. Nisu povecane za %100 vec su povecane na %100, ghe li si ti zavrsio osnovnu skolu ako si je i zavrsio?

  6. Имају човека у Београду који ће и то да им да.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.