Komandant NATO za Evropu: Treba pojačati snage na KiM i u BiH, poslati više trupa i tešku artiljeriju

Ostavite komentar


  1. Slazem se, da treba pojacati NATO snage, u BIH (zbog dodika) i na Kosovu (zbog vucica), ali se ne slazem da Rusija pocela rat nicim izazvsn. Nije tacno, Zelenskiy je neofasista pogledajte sta se desilo 2014 g., sta su radili rusima…uglavnom ruse ne volim, ali ovo je istina!

  2. „Ruski brutalni i ničim izazvani rat opustošio je Ukrajinu za više od dve godine.“

    Da nisu slušali Amere i da su prihvatili onaj sporazum iz marta 2022. ili još bolje, da nisu slušali zapadnjake i sabotirali sporazume iz Minska, ne bi sada bili razoreni, niti bi im izginulo pola miliona vojske, niti bi im pobeglo 10 miliona građana što u Rusiju što kojekude, niti bi izgubili 20% teritorije…

    Da je bilo mozga u Kijevu, mogli su svoju budućnost da vide u bosanskoj prošlosti, jer su i tamo nacionalistički megalomani poslušali Amere, odbacili Vens Ovens Kutiljero plan, uništavali zemlju 4 godine, izginuli 100 hilhada, da bi posle svega toga ipak prihvatili maltene u dlaku isti onaj plan sa početka….

    E tako će i Ukrajinci: još 2 godine, pa će da prihvate isti onaj plan, samo će ostati bez još milion mrtvih, bez još 20 – 30% teritorije, bez zlaza na more…

    Ostaće im Zelenski, ali se ne zna dal’ u Majamiju ili Tel Avivu…

    Ukratko: ko sa velikom Sotonom tikve sadi, o glavu mu se lupaju.

  3. I- protiv koga će biti upereno to pojačavanje trupa i dodatna teška artiljerija? Naravno posle puvanja Aleksandra Vučića o dodatnom naoružavanju Srbije ratnim avionima i drugim oružjem za kopnenu vojsku samo protiv Srbije! Jer Vučić ili iz totalnog neznanja situacije na Balkanu ili zbog sopstvene gluposti -iako on tvrdi da je veoma pametan- reaguje kao običan huligan. Pretnjama komšijama iz okruženja zveckanjem oružja!

Ostavite komentar


Politika

Đilas: Vučić bi prihvatio izbore na jesen, SSP izlazi u 16 gradova i opština 8

Đilas: Vučić bi prihvatio izbore na jesen, SSP izlazi u 16 gradova i opština

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da bi Aleksandar Vučić prihvatio izbore na jesen, a da će ovako predstavnici vlasti iskoristiti nedavno donete izmene Zakona o biračkom spisku da tvrde kako su prihvatili opozicione zahteve, da je sada birački spisak idealan i da su pobedili na demokratskim izborima.Đilas je na televiziji Nova rekao da se izbori u Beogradu ponavljaju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.