Komšićeva stranka poručila Vulinu: Na Drini će uskoro biti NATO granica

Ostavite komentar


  1. Ne mogu dq kazem da Komsic govori neistinu ali me brine da je zapad nepdlucan da nama tj Srbiji pomogne uci u NATO cisto jer zeli da nas drnda godinama.

    1. A što bi Srbija „ulazila“ u NATO kad je već NATO u Srbiji? Ili vam to nije dosta?
      Možda bi vas ulazak u Zemun zadovoljio? Pazite samo da se ne preigrate kao vaš prošli put a i Komišić danas.

    2. Srbija nikada u NATO. Komsic se malo razigrao. Nista nije vise kao sto je bilo. Svet je sada drukciji.
      Vodi ti Komsicu racuna da ti federacija uskoro nebude proglasena za ISIS

  2. Vulin: “ Uprkos tome sto ne postoji obostrano pismeno priznanje izmedju moje Tetke of Canada i Mene, to je fakticki zavrsen posao. Kako sada stvari stoje, moramo da sacekamo, ali nema dileme – 250 tauzena evrica je lepo leglo, stan je moj,
    a vi se pusite. Mene ne da Aco Vrhovni!“

    1. boze koliko je vas takvih u Srbij.. mislim da to nema ni jedna zemlja… zato smo i najvise stradali na svetu poslednjih 100 godina… spali ste konacno na mizernih 5% ali i to je mnogo… evo ja zelim da doniram da bar 2je vas takvih ode iz Srbije zauvek… gde mogu da vas nadjem da potpisemo neki ugovor, da vas ja finansiram a vi da odete i nikada se vise ne vratite u Srbiju…. nadam se i na vase zadovoljstvo…

  3. Dok je Dodik i njegova stranka na vlasti BiH nece biti clanica NATO. Isto tako dok je Srpska Lista vodeca srpska stranka na KiM ni tzv. RK nece moci u NATO ili jos bolje – dok je Srbija vojno neutralna bice BiH i R. Kosovo neutralni. Inace, biti u NATO ne znaci precicu za EU – Albanija (clanica NATO) i Severna Makedoniji su dokaz za to.

    1. SNS lista se ne pita na Kosovu zato i necete je dobiti ZSO sa izversnim ovlascenjima zahvalujci r.s i destruktive politik dodika mi Albanci na Kosovu ne moramo da lomimo zube da im objasnimo zapadu zasto ne mora biti ZSO sa izvesnim ovlacenjima a serpska lista na Kosovu moze da uspori samo zamene u ustavu Kosova nista drugo Vojska Kosova i mnogi drugi stvari koje je usporila serpska lista su dokazi Vojska Kosova se formirala i bez ustavni promena za clanstvo Kosova u NATO ne mora Ustavne promene .

  4. Tačno tako. Samo mora prvo da promeni Ustav BiH, ili da ubedi Dodiga za tu „akciju“. Ovako, sve ostaje u domenu „lupetanja“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.