Korać: Deklaracija podseća na pripreme za rat

*Ćamil Duraković: Dodik nema dobre namere
Sagovornici Danasa o najavljenom dokumentu Beograda o opstanku srpske nacije

Ostavite komentar


  1. Beskrajno zabavlja ovo "novinarstvo" S. Congradin, uvek isti "sagovornici" sa svojim "nezavisnim stavovima", Korac, Sonja Biserko…. Predvidljiva "pitanja", isti takvi "odgovori". A u pauzama pisanja ovakvih "vrhunskih" intervjua, tu je standardno pro-velikoalbansko lobiranje u vezi legalizacije "drzave kosova". Komedija.

  2. Snezana Congardin, politicka aktivistkinja i spinerka koja glumi novinarku. I sve je to u redu ali onda nemojte vi u "Danas"-u sebe samoproglasavati za profesionalce koji neguju vrhunsko novinarstvo.

  3. Ne zna se sta vise zabrinjava : naivnost gospodina Durakovica u pogledu toga ko je, tj. sta je Aleksandar Vucic ili ovo sto govori profesor Korac o regionalnoj politici ove vlasti. Koja je licemerna , neiskrena i parolaska od pocetka. Sto i ne cudi , kada se vidi ko je njen nosilac..Pozdrav za Snezanu Congradin. Ocekujemo njene nove sjajne komentare..

  4. Nas , R.Srbiju , nepotrebno košta- ju razna finansiarnja-donacije-darovanja u R.Srpsku.Pitam , dali A.Vucic moze- sme li tek tako da prosipa naš novac novac poreskih obveznika R.Srbije.Mislim da se sa tom
    bahatosti mora da s e stane .
    R.Srbija nema novca za svoje bolnice, škole, vrtice i slDosta je Vuciceve politicke i savake druge
    samovolje.-

  5. Kad bi danas oko rucka u Beogradu nasli zaboravljeno skloniste iz doba SFRJ u kojem je Tito smestio celu jednu rezervnu JNA "za svaki slucaj", smesta bismo je prisvojili i napravili haos u Bosni, Hrvatskoj, na Kosovu, Crnoj Gori i Makedoniji jos veceras, ne sutradan ujutru. Zar neko sumnja u to?

  6. "… Cilj da se ponovo stvori utisak da su srpski narod i njegova kultura ugroženi iako nema nikakvog objektivnog dokaza za to. .." Jok nema! U Bosni od 43% u doba Avnoja do 32% danas. U Hrvatskoj od 18% na 4%. U Crnoj Gori nasilno prevodjenje iz jednog u drugi etnicki identitet (usprkos konvenciji UN o genocidu koja to zabranjuje). Kosovo gore nego 1389-te…. A u Srbiji bela kuga koja je direktan rezultat nasilnog nametanja stila zivota tudjina i okupatora. Ako je i od Koraca mnogo je.

  7. @Boba NS,
    s kim rat? Kako mi izgleda sa svima. MK, CG, HR, BiH a Kosovo da i ne spominjemo.
    Ali posto mi ni 90-ih nismo ratovali mozda je tvoje pitanje na mestu. Samo ja ovima ne verujem. Kada su sva obecanja istrosena ostaje stara nacionalisticka prica koja kod nas uvek pali.

  8. @ojektivni dokazi,
    a u Vojvodini od 33% na 97%. Za CG je naduvavanje lazima po nasem starom maniru. Isto tako i BiH. A Hrvatska, pa ne bili seci balvane i proterivali Hrvate sa podrucja Knina i rezultat bi bio drugaciji. Informisi se kod Save Strbca. U danasnje vreme te manipulacije izmisljotinama se lako mogu pobiti. Zbog takvih smo dosli u zavadu sa celim svetom. Gledaju nas kao pariju. Ja sam najvise ugrozen od nasih vlastitih i takvih kao ti koji mute vodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.