Korisnicima MTS d.o.o. na Kosovu stigle poruke da izađu da glasaju i za koga

Ostavite komentar


  1. Ponovo jedna od Vučićevih „demokratskih sugestija“ po principu: „Glasaj bre za onog za koga ti ja kažem a ne za onog za koga ti hoćeš! Valjda ja bolje znam od tebe šta je dobro za tebe. A sada marš na glasanje!“

  2. E, vala, da ga j. Pa, sad, korisnici mts primili poruke od bivše mts a sada neke privatne Kosovske kompanije… Pobogu, koje kompanije, ko je vlasnik… kada već pišete istražite dovoljno da nam bude jasno. Iz samog naslova sam već rešio da sutra odem u MTS i prekinem kompletan ugovor sa njima jer to planiram da bih prešao u SBB, a ovo bi mi bio pravi povod, jer se prokleti ugovor ne može tek tako prekinuti… Dakle, jel’ mts uprlj’o ruke, ili…

  3. zasto se glasa na kosowu kada srbija ne priznaje institucije kosova???

    jel moze neko da mi objasni zasto se bore srbi na kosowu sa swe politickom svitom???

    1. Bore se da daju neki smisao životu tamo.Kao i mi u Srbiji i BiH odavno nema smisla čekati da te puste iz zatvora dok te vlasnici zatvora ubedjuju ako renoviraju wc u zatvoru da je tu lepše nego na slobodi.Zemlje van EU su zatvori koje povremeno neko samo renovira.Nadam se da me razumeš.

  4. Možda je još interesantnija informacija da je i facebook službeno poslao obavest izađi na izbore na Kosovu. Kažu da su to uradili besplatno kao pomoć zajednici.

  5. RTS,Pink,Studio B i RTV(vojvodina), prekinuli program zbog banalnog govora predsednika Srbije. totalno ne potrebno pojavljivanje u sred veceri. I opet , duboku uzdasi, hvatanje za naocare, i citanje nekakvih cifara. Uzas!

  6. Veliki vodja vas posmatra iliti digitalizovana izdaja, Vuk Branković je bre malo dete za Vučića i Vučić-ovce. Buduće generacije će učiti o Tomi Vučiću Perišiću kao tri najžalosnija lika u srpskoj istoriji koja nisu imala svog Miloša da ih baci zajedno u apsanu.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 3

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.