Košarkašima Partizana zabranjen ulazak na Kosovo

Ostavite komentar


  1. Vucic je zabranio svim srpskim sportistima i klubovima da se susretnu sa kosovskim sportistima, cak i da ucestvuju na utakmicama i nadmetanjima na medjunarodnim planu gde god se pojavljuju ili ucestvuju kosovski sportisti i klubovi kojima je uveo blokadu ulaska u Srbiji, odakle ih je proterao u pratnji policije kada su se oni tamo pojavili da ucestvuju na evropskom prvenstvu. Nisam cuo da se „Partizan“ protivio ili, ne daj boze protestvovao protiv te i takvih odluka i ne znam zasto su se uputili danas u Republiku Kosova da tamo protestvuju ako vec ne smeju od Vucica da igraju sa kosovskim kosarkasima. Drugi put neka dodju da igraju sa kosovskim kosarkasima, naravno ako im Vucic dozvoli.

  2. Koliko ja znam, ta dozvola MIP je samo za drzavne funkcionere. Sportisti nisu funkcioneri, vec obicni gradjani! Ovo je krsenje slobode kretanja

    1. @Marijana*** Zašto je zabranjen ulazak u Srbiju kosovskim karatistima i učešće na takmičenju u Novom Sadu ove godine,akademiku Škeljzenu Malićiju,a nisu političari poput „direktora“ đurića,već su obični građani i to „građani Srbije“ po srpskom Ustavu (ili su možda građani neke druge države)!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.