Kosovo neće biti tema Trampa i Putina

Tramp i Putin dogovore da Krim pripadne Rusiji, da li Srbija može da očekuje i traži rusku podršku u SB UN u vezi sa stolicom za Kosovo.

Ostavite komentar

 1. Smešni ste, bavite se špekulacijama. Članke prevodite preko google-a i postali ste potpuno neozbiljni. Sram vas bilo, više vas ne čitam – doviđenja!

 2. Ovo je za vas novinarstvo? Hahahahahaha. S. Congradin neka uzme odmor i ode na albansku rivijeru i napuni baterije posto su joj clanci u zadnje vreme teska tragikomika. Danas je prepun pamfletskih tekstova, jeftine propagande i spinovanja, nekakvih „licnih stavova“ nebitnih, prevazidjenih politicara i likova koji odradjuju i kompenzuju ko zna sta,… Sta je sa vama u Danas-u?

 3. Čudno , “ Kosovo nece biti tema na samitu
  Putin -Trumph “ priželjkuju neke decurlije iz Srbije , a Washington Posst pred dva dana pise suprotno tome .
  Pise da ce Krim i Kosovo biti glavne teme …
  sigurno, nece biti tema onako kako priželjkuju memorandumski projekti Srbije iz 20- tog veka i predviđaju nego , bit ce tema suprotno od tih antialbanskih projekata a to su :
  1.Nema podele Kosova
  2. Nema razmene teritorija medju Kosova i Srbije
  3. Vraćanje svih opljačkanih kosovski fondova iz ’99 g. od strane drzave Srbije
  4. Vraćanje kadastatskih i uranistickih original projekata svih urbanih mesta i gradiva Kosova
  5 Vraćanje posmrtnih ostataka 1654 pogubljenih albanskih civila iz masovnih grobnica Srbije
  6. Ne ometanje Kosova za učlanjenje u sve međunarodne organizacije uključujući i članstvo UN
  Ti s u samo neke od tema Sumita Putin Trumph , sto vrlo detaljno iznosi ugledne američke novine Washington Posst a suprotno , beogradska politika

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.