Kosovska policija potvrdila ubistvo i ranjavanje policajaca: Kamionima blokirali put pa otvorili vatru na službenike

Ostavite komentar


  1. Posto je g. Vucic u Njujorku predpostavljam da cemo detalje i ko je u ovo umesan saznati kada se g. Vucic vrati iz Njujorka zar ne. Ziveli

  2. Samo nemojte zaboraviti da dve trecine kosovskih Srba zive juzno od Ibra. Ako se ovako nastavlja ponasanje Srbije, onda ce juzno od Ibra bice upotrbljen vucicev recept 100 za jedan!

  3. Radikalska politika iz 90-tih. Ovako je počeo rat u Hrvatskoj, napadom na hrvatske policajce u Borov selu… Znamo kako se završilo,Olujom i trajnim iseljenjem više stotina hiljada Srba iz Hrvatske. Kad razoriš državu i društvo, onda preostaje politika „drugim sredstvima“, uz podršku braće Rusa, dakako. Tragedija Srbija se nastavlja

  4. Ko kaze da to nisu Albanci sami organizovali, zrtvovali jednog svog, slucajno ili namerno, da bi imali izgovor za jos veci teror na severu? Vec su probali sa podmetanjem onog auta sa oruzjem. Nije da nisu sposobni za tako nesto a kao sto je i Kurti priznao, danasnja „policija“ je naslednik uck a znamo sta je uck radio na Kosovu i Makedoniji. Indikativno je i da su Kurti i Osmanijeva ekspresno izasli sa pripremljenim saopstenjem u kome su izrecitovali standardne propagandisticke fraze.

  5. Nista nismo naucili iz iskustva proteklih 30 godina. Radikalsko ludilo se nastavlja a dovesce do toga da preostali Srbi na KiM budu najureni otuda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.