Kosovski Albanci pucali na kontejner za drvoseče u selu Rastelica

Ostavite komentar


    1. Ti pokvareni Albanci kojim je u krvi da ubijaju i pale, zapaili su Sloveniju, razrusili pola Hrvatske. napravili genocid u Bosni, ubili 30 000 civila na Kosovu ia bascali leseve po Dunavu.

  1. Ovaj upad arnautskih bandita je prava slika situacije, koju će svakodnevno imati gradjani Srbije blizu administrativne linije, kada gospodin Vučić „odmrzne konflikt“ i sa ovom divljom masom sklopi „sporazum“, mada, mislim da ni on ne zna šta taj mir i sporazum podrazumeva. Već sutradan će početi seča šume, upadi razbojnika, silovanja i ubistva po usamljenim staračkim domaćinstvima. Kao što se radilo poslednjih stotinak godina, od Peći, Djakovice i Prizrena pa sve do podujeva. Medjutim, ovaj upad arnautskih zveri nije njihova slika jer, svakom normalnom Srbinu ona bi trebalo da je već davno poznata, ovo je naša slika, slika jednog neorganizovanog haotičnog naroda, koji nije sposoban, niti da sam sebe hrani, niti da sam sebe brani. Zar posle ovoliko godina, srpski nadležni organi, političari na vlasti, koji bi morali da brinu o bezbednosti ljudi koji se nalaze blizu administrativne linije, nisu uspeli da, tehničkim sredstvima kao i dobrim organizovanjem i stalnim prisustvom vojske i policije spreče upade na teritoriju opštine Kuršumlija? Koliko još godina treba da prodje pa da shvatimo sa kime imamo posla? Čini mi se da je bezbednost ljudi, kao i teritorija Toplice, nevažna kako za poziciju tako i za ovu jadnu opoziciju. Uvek je važan Beograd a Toplica samo kada se glasa. U beogradu se pozicija bavi opozicijom a opozicija pozicijom. Zagledani u „presto“, zagledani u fotelje ne vide da im „gori pod dupetoim“. Trenutno je važniji odnos Ane Brnabić prema detetu svoje prijateljice nego bezbednost gradjana Srbije. Zamislite da imamo granice od nekoliko hiljade kilometara? Teško ovoj zemlji sa ovakvim narodom. Zaista?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.