Kosovski ministri na Jarinju i Brnjaku, Srpska lista kaže – provokacija

Ostavite komentar


  1. Srpska lista, ili bolje receno Vuciceva lista treba da zna da aktuelni zvanicnici (Svecl i Mehaj) nisu zvanicnici samo Pristine vec i Mitrovice kao i svake pedalja teritorije Kosova…

  2. Neozbiljna i smesna izjava liste Vucic,kao politicki subjekt kojeg pitaju samo za vremensku prognozu i nista vise..jer ministri Kosova..prave posetu na teritoriji Kosova a ovi onda bleje o nekoj provokaciji..sta je tu provokacija..da nisu tenkom usli u Srbiju..smesno i zalosno..

  3. Pa „gospodo“dokle mislite da idete glavom kroz zid?Brnjak i Jarinje su teritorija Kosova,a oni kao ministri koji imaju zadatak da obezbedjuju svaki pedalj ove zemlje.Vi srbi koji imate cistu savest,vas ovo ne pogadja,nego naprotiv to je u interesu i vas kao gradjane ove zemlje.Srpska lista,to je jedna „CRNA MRLJA“koja je u stanju sve da da sto im vucic naredi,samo da bi opstali tu gde jesu.Zasto se ne drznete pa da kritikujete vulina sto kontrolise srpske granicne prelaze?Onda bi i vas zaustavljali na Jarinju i Brnjaku,kao sto nasi zaustavljaju nepozeljne iz Srbije.Prosto i nuzno takve kontrole gospodo iz srpsle liste.

  4. U koju državu vlada nora tražiti dozvolu od“mesne zajednice!!

  5. U cijem svojstvu i koga predstavljaju clanovi srpske liste??? Jel au to oni koji primaju pare od nezavisne drzave kosovo i koji su polozili zakletvu na ocuvanju te iste drzave??? Patriotski,nema sta

  6. Beskrajno su zabavni ovi polupismeni „komentari“ pripadnika uck jugenda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.