Kostić: Da li će Vučić postati srpski Pašinjan?

Ostavite komentar


  1. A kako je ovaj rusofil to zamislio? Mislim to vracanje KiM? Jel znaci i da je KiM vekovna albanska zemlja? Klasicne lazi i izvrtanje cinjenjca posebno sto je Jermenija deo odbrambenog saveza sa Rusijom a Rusi ih nisu zastitili.

  2. то је погрешно питање и погрешно поређење. Право и поштено питање ће бити „када ће Србија добити своју историјску земљу Косово назад као Азербејџан и вратити своје историјске територије Карабаха.
    Они који су веома образовани знају да је Карабах одувек био део Азербејџана. А Јермени су дошли на Кавказ пре отприлике 100 година. Стварна и древна територија Јермена је индијска област Мадрас.

  3. Treba da postane srpski Hajdar Alijev; Svakako smo sa Azerima „vekovni prijatelji“…

  4. Kakva opasna budala, izdajnik srpskpg naroda. Govori što putin želi, gura srbiju u rat, koji će sigurno da izgubi a onda će ovaj priča kako nismo bili jedinstveni i obračunavaće se sa neistomišljenicima. Naravno s pozicije vlasti na koju će ga vođa iz moskve postaviti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.