Kostreš: Svaki trenutak je dobar za Vojvodinu

Zamenik predsednika LSV za Danas o tome kako su zakoni nastali u vreme Pajtića i Tadića sada dospeli na dnevni red Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Demagog. Ako ovako nastavite vi iz Autobus lige će te prevazići i AV. Godinama glasam za Čanka, a sad vidim da sam varan i konačno namagarčen. Nenade, u sledeći sastav Skupštine ćeš ući samo na listi SNS-a. A bogami si i zaslužio.

  2. Vase zalaganje za DECENTRALIZACIJU je potpuno na mestu. Posle promene USTAVA SRBIJE radi resenja kosmetskog pitanja nadam se da ce biti udovoljeno i Cankovim autonomasima. Treba im dati tu decentralizaciju u VOJVODSTVU SRPSKOM. I to decentralizovati AP Vojvodinu na NOVOSADSKI, ZRENJANINSKI , SUBOTICKI, SOMBORSKI, SREMSKOMITROVACKI, VRSACKI I KIKINDSKI OKRUG. Dok Pancevo treba pripojiti Beogradu, jer se ono gotovo fizicki spojilo sa prestonicom. Nadam se da bi to zadovoljilo autonomase. A i Srbe koji bi posle 76 godina ponovo mogli da uvedu , na jedinstvenom prostoru od Horgosa do Ibra, KRALJEVINU, kad vec imamo prestolonaslednu porodicu Aleksandra Karadjordjevica, ovde u zemlji. Posle niko ne bi kukao „disu nasi novci“ vec bi svaki okrug na jedinstvenom prostoru dobijao onoliko para koliko je zakonom predvidjeno, bez bojazni da se novcem svih gradjana finasiraju separatisti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.