Kragujevački odbor Narodne stranke podržao Miroslava Aleksića i osnivanje NPS

Ostavite komentar


  1. Odbori mu prilaze ali ne I clanstvo. Na kraju ce imati odbore bez clanova. A po tome ko ga medijski forsira jasno je I za kiga radi

  2. U pravu su.dokle vise ta sujeta,zavist itd.kod lidera tih stranaka.ima dva kandidata,Aleksic bolji ,glasa ga vise odbora ,znaci on je predsednik.ovaj jeremic se sad probudio,nema ga nigde,prosle izbore se nije ni pojavio(jos bolje jer ne bi ni presli cenzus) i eto ga sad osetio da ce ovaj da dobije,da je popularniji,pametniji,pa kao sto je izdao,krivi cak i Djilasa da mu rasturio stranku.budalastine.Samo napred Aleksicu,podrska za novu stranku,idemo dok ne padne tiranin i njegovi podanici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.