KRIK: Rakić i Milan Radoičić se sastajali sa Pacolijem na luksuznoj jahti u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Toliko o patriJotama, uvaženi narode srpski valjda je posle ovoga jasnije ko je ko na KiM ili vam treba još malo da razmislite i odgledate Pink verziju jahte?

    1. Da se neko drugi sastao sa pacolijem bio bi izdajnik medjutim za vodju nema nista.sporno radojicic branilac srpskog naroda sa tvrdom stavom uzas smo.

  2. Ne čudi ovo nikoga; mafija uvek saradjuje. To je taj vučićev „rodoljub“ koji pomaže u formiranju Haradinajeve vlade.

  3. I šta ćemo sad braćo naša nemila komunomafijaškonapredna? Daleko ste dogurali, čak do Parcolijeve jahte da se tamo prežderavate a vamo ste zamajavali u mozak srpsku sirotinju raju da izdrži u borbi za kosovo. Eeeeee braćo u novcima zaludela, unazadili ste srpsku naciju stotinu godina…ovde će reči „pošten“ i „patriJota“ biti zabranjene zbog vas.

  4. sad će sarapa i vučićević da nam objasne šta je na slici : ) šteta što koji dan ranije nije objavljeno da čujemo nevenčanu suprugu jel još uvek veruje državi ?

    1. Sutra je subota, divno vreme da se prepodne objasni sta je na slici. Strpi se hiperbola, bar do sutra pre podne.

  5. PreCednik brani i štiti kriminalca? Kriminalca „politički progone“? Ne zna se ko je gori., taj preCednik ili taj kriminalac. U stvari, ispašće na kraju da je ovo kriminogena država kao u vreme Miloševića i zemunskog klana, raznoraznik Arkana, Lainovića i sličnih opskurnih likova, s tim što su sada ovi sa juga postali „kontroverzni“.

    1. Ne,vec u opoziciji.Zato i napadaju da se ne otkriju malverzacije poput „sekundi“.

  6. I sta ce sad rezim,pitam se??? Pitam se,kako li ce botovi ovo da komentarisu? A tek rezimske televizije,rezimski analiticari,rezimski novinari,rezimski tabloidi?? Sta bi ovo?? Druze se ljudi,odmaraju. Razmenjuju teme o patriotizmu. Divno. E narode . . .

  7. Jedini je problem sto narod jednostavno ne zeli da sazna istinu,ioako zna sta je istina. Narod kaze: “Bolje da zivim u lazima,nego da saznam istinu, jer u lazima smo bogati,silni, sve od nas zavisi, a u istini ne mocni, nikakvi, niko nas ne zarezuje ni 2%“.

  8. I normalno sad ce cenjeni gospodin drugorodjeni, da kaze “ne znam nisam video fotografiju“, “koji krik,sta krik?“ , ili blagi osmeh, namesti djozluke,uzdahne i kaze “pa dobro,eto vam, fotografija i sta sa njom sada, sede ljudi,piju kafu“.

  9. Jel to jahta Željka Mitrovića? Pa šta, i on je patriJota po zadatku. Kako li Radojčić pliva sa onim poligrafom da mi je znati?

    1. Sad ćemo „Ne dam Radoičića“…. „a šta su radili i gde su jeli Đilas, Jeremić i Obradović, što to ne pitate“…“pa da vidimo koliki je Vučić pe.er“.

  10. Od pocetka sam citalac vase i moje novine.Dosta je devalvirao.Ipak i dalje sam sa vama.

  11. Kud se dede ova vest i fotografija KRIK-a sa vaseg sajta? Zato ste je tako brzo uklonili, da nisu reagovali Kojic ili Suzana? Dajte to vratite neka stoji par dana da vide vasi citaoci, ko Boga vas molim!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.