Krivokapić: Nedopustivo da Vučić osam godina ne dođe u Crnu Goru

Ostavite komentar


  1. Vučića niko nije ni z ao u CG, a i kad je hteo branili ste mu. Jedno neukusno pravdanje prethodno datih izjava. Pitam Krivokapića, šta bi se desilo da je Vučić samoinicijativno došao u CG? Možda administratori znaju, ponašaju se kao Dražini policajci.

    1. Nije visoki otišao u Crnu Goru jer zna kako bi prošao među tamošnjim Srbima. Zna on dobro da ono što Srbi tamo misle za Mila, misle i za njega. Nema visoki šta da traži u Crnoj Gori.

    2. Vašeg Vučića u CG nije zvao Djukanović i njegov DPS. Kao što je za loš život u Srbiji kriva vlast, tako ni Krivokapić nije mogao niti da zove Vučića niti da mu brani, jer je bio u opoziciji! Opozicija može samo da kritikuje a zakonodavnu sudsku i izvršnu vlast sprovodi pozicija. Ako to ne znate gospodine Kocazvoza, čudi me da ste uspeli da sastavite taj vaš uvredljivi komentar. Funkcionalna nepismenost na delu!

  2. Svaka čast, profesore.
    Srećno, Crna Goro,
    samo da ne bude više ove mržnje koja je postala nepodnošljiva.

  3. Sta ce vam koj andrak? Taj gde dodje odmah poseje neslogu i svadju. Cutite tamo i radite i sto dalje od njega.

  4. Ne mogu da verujem da naš predsednik nije bio ni na moru u poslednjih osam godina ! Ako mi , sirotinja raja nemamo para za more , on valjda ima . Ah , da … setih se da on radi 24 sata dnevno , verovatno i bez godišnjeg odmora , pa gde će imati vremena da ide na more !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.