Kriza će se nastaviti "iza kulisa"

* Baš kao što i srpske vlasti ponekad koriste neku državu, recimo Makedoniju, zarad sticanja unutrašnjih poena, to čine i ukrajinske vlasti kada je o Srbiji reč
Diplomatski izvori Danasa o povlačenju na konsultacije srpskog ambasadora u Ukrajini

Ostavite komentar


  1. "Ukrajina očigledno nije zadovoljna načinom na koji se Srbija postavila prema ruskoj aneksiji Krima…" Pa, postavili smo se tradicionalno dvolično – mi kao priznajemo da su Krim i Donjeck ukrajinski, ali ljubimo skute caru u Kramlju i uopšte nas ne brine što su teroristi koji iz Srbije odlaze da ubijaju Ukrajince zvezde socijalnih mreža umesto na robiji. Po običaju mislimo da ćemo da smo neobično vispreni i da ćemo da prevarimo čitav svet, a kada se u sledećoj epizodi razotkriju naše svinjarije, onda će da padne kuknjava kako nas niko ne razume. I tako iz veka u vek…

  2. Vuciceva,Nikoliceva i Daciceva zabluda lezi u tome sto misle da je moguce u srcu Evrope imati drzavu koja ce da stiti i zastupa Putinove megalomanske interese o prekrajanju granica i sirenju sukoba u Evropi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.