Ksenija Radovanović: Ovde vladaju partijski interesi

* Zaštitnik građana zahvaljuje Radovanovićevoj što je "svojom pritužbom ukazala na nepravilnosti", čime je, kako piše, "doprinela unapređenju rada organa uprave"
Ombudsman stavio tačku na slučaj napada na aktivistkinju Ne da(vi)mo Beograd

Ostavite komentar


  1. Obesmisljavanje svih institucija je osnov vladavine jednog coveka. Diktatura pod zastitom EU. Ombudsmana smeniti po isteku mandata, a gradjani ce shvatiti da od ove institucije u narednom periodu ne mogu ocekivati nista, ukoliko je krsenje prava gradjana naredjeno od nekog iz vrha SNS ili Vucica. Dovidjenja demokratijo, dovidjenja slobodo.

  2. Ko je tebi pretio i zastašivao moraš sama da utvrdiš ,lako je za to optuživati neku partiju. Kako meni nikada niko nije pretio.

  3. Vlast pre svega radi za interes naroda i države, ne vlada zbog političkih ili partijskih interesa.Srbija ima više stranih plaćenika koji ovako ispiraju narodu mozak, pogledajte šta je urađeno, i šta će se još uraditi u Beogradu. Građane vi davite glupostima, jer današnja vlast grada Beograda na čelu sa Sinišom Malim uljučuje građane u projekte po prvi put za nešto pitaju građani Beograda. umesto da zasučete rukave i počnete vi da se za nešto borite umesto što kritikujete. Ne davimo Beograd je najgluplja moguća inicijativa koja nigde nije prošla pa neće proći ni na gradu Beogradu.

    1. Хаха, боту, данас си баш активна 🙂 Није ваљда да мислиш на комплетног идиота Синишу Малог и Весића?

  4. Naše političke stranke funkcionišu isto ka mafije. Zna im se Bos, kosu mu najbliži i najodaniji, a zajedno snabdevaju prvo svoje familije, dalje rođake, pa prvi krug članova, pa drugi krug članova, pa šire članstvo koje očekuje da im nađu radno mesto. Državne institucije vode visoko ranagirani članovi koji institucije upotrebljavaju za potrebe mafije.Državne kompanije su za njih njihove krave muzare, a privatne kompanije moraju da plate ako im mafija to zatraži. A traži, naravno.Dok opoziciske stranke su neprijatelji koje treba medijima bloktirati i kompromitovati. A država je u vlasništvu Bosa i njegovih štičenika koji raspolažu sa državnim institucijama, a sve za potrebe vladajuće mafije, tj one koji sebe nazivaju političkim strankama.

  5. Ne verujem u tu pricu. Cim nisu reagovali, nije bilo osnova. Ali je zato to sto vi radite – smesno. Sta zelite? Da vratite Beograd u 18.vek?

  6. Poštovana Ksenija, to što Vi radite, zajedno sa ljudima iz NDB, je ravno mirnoj i humanoj revoluciji. Zato esenovština bljuje laži i koještarije na Vas. Nije više esenesovština, u svom blesavluku, krvavoj agresivnosti, bezočnom i lopovskom egoizmu i ludilu, svesna ni stvarnosti ni sveta oko sebe. Nijje i ne može da bude svesna svoga zla i svoga zločinstva. Ali, ljudi pamte. Pamte.

  7. Tužno je i slušati i gledati ovog njihovog "Zaštitnika građana"!
    Srbija polako postaje policijska država (već smo i zaboravili kilavi pokušaj uvođenja pomoćne policije na mala vrata koji, za sada, im nije uspeo).
    Neoradikali još samo da obuku svoju stranačku vojsku i naprave svoj SA / SS

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.