Kurti: Nema potrebe za vanrednim stanjem, Kosovo primer u regionu za sprečavanje širenja virusa

Ostavite komentar


  1. Neodgovorna izjava.u dobro poznatom balkanskom stilu.Tako je bilo i na Zapadu.

    1. Kurti je doktor nauka za sve političare sa ovih prostora. Prava je nocna mora za ove naše poltrone i Paja patke kojima odluke donose merkelova,tramp i putin. Valjda ce se i kod nas pojaviti neko nalik na kurtija.

      1. @Darko

        Kurti je populista i demagog u rangu Seselja, dosta vise lupetanja i velicanja tog trecerazrednog lika. Od kada je izabran za premijera, pola stavova iz predizbornog perioda je promenio, a uskoro ce i ostalu polovinu inace ce da leti… Ili ti zaista mislis da je moguce suprostaviti se Merkelovoj ili Amerikancima i to iz tog protekotara na Kosovu koji bi se raspao za 5 minuta bez nemacke i americke zaledjine? Na cemu si ti „Darko“?

        1. Vetone@
          Dali je kurti populista, demagog ili nešto treće je upitno. Ono što je trenutno vidljivo je da takse uprkos snažnom pritisku nisu ukinute. Tači je u nemilosti Kurtija a svi znamo ko je Tači, i koliko je zagazio u kriminal i korupciju. O zutoj kuci da i ne pričamo. Svi to znaju bolje nego mi a godinama ga drze za pregovarača i glavnog igrača u pregovorima jer igra kako merkelova svira. Ta razlika je vidljiva iz aviona i Kurti je hteo ti da priznaš ili ne, nambr 1 na ovim prostorima

          1. @Darko

            Ako je tebi Kurti „nambr 1“, taj populista, sovinista i demagog, onda je krajnje vreme da podignes standarde i prebacis u neku vecu brzinu sto se tice upotrebe mozga, ako ti kapaciteti to dopustaju. Nema razlike izmedju Kurtija ili Tacija, radi se sustinski o istoj politici, sa tom razlikom da Kurti JOS nije korumpiran zato sto nije bio na vlasti. Nije ni Taci bio korumpiran dok nije dosao na vlast a i on zna da lupeta o postovanju zakona i suzbijanju korupcije i kriminala. Indikativno je kako je Kurti za sebe i svoje, „preko veze“ obezbedio besplatno i neopravdano testiranje na Korona virus. Kurti odrzava te takse ne zato sto je jak, zato sto se drzi principa ili zato sto je vrhunski politicar nego zato sto ima Nemacku zaledjinu kao i podrsku ostataka Klinton administracije da odugovlaci sa ukidanjem taksi dok se, kako se nadaju, Bajden ne ustolici na vlasti.

    2. Kosmet je u ustavu Republike Srbije! av je vec proglasio vanredno stanje bez obzira sto postoji admin. linija. to je i dalje teritorija RS!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.