Kurti: Zvaničnici Kosova nisu imali odobrenje Vlade da potpišu pismo o namerama

Ostavite komentar


  1. A i Vučić je imao odobrenje svoje vlade, a? Farsa i to golema, koja neća izaći na dobro.

    1. Ne treba njemu nicije odobrenje. On odredjuje ministre, tako da ih ima sve u saci, niko ne sme u oci da ga pogleda. Ovoliko vlasti u rukama jednog coveka, ovoliko samovolje nije zabelezeno u najokorelijim diktaturama. Samo se pitam: kakav smo mi narod da sve to trpimo?

      1. Aleksandra Vucica za selektora fudbalske, kosarkaske, rukometne, vaterpolo,….reprezentacija Srbije u muskoj i zenskoj konkurenciji.
        Ziveo AV.

    2. Naš predsednik(ca) vlade priča o važnijim stvarima. Priča o kokoškama špijunima i kokoškama koje nose jaja!?!?. Njoj je do jaja a ne o drugim stvarima

  2. Ovaj jadnicak jos ne kapira da kod njih ne postoji vlada i sistem vlasti nego sta kazu Ameri i narko lordovi tako ce da bude. Da se on ne pita tu mnogo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.