Kvinta i Beograd pozvali Kurtija na kompromis

Koji su izazovi pred novom Vladom Kosova koja je juče stupila na dužnost

Ostavite komentar


  1. Ne vodi se tako politika Vučiću,malo pričam i pokazujem jedno,onda pričam drugo da se svidiš nekome,nekad prst u oko,a nekad manji od makovog zrna.Isto je i pozivom svim Srbima,ma gde živeli da se ujedine(?) u odbrani od svega bi svačega,samo što to teško ide i u samoj Srbiji zahvaljujući politici.Puna je Srbija stranih plaćenika,izdajnika,petokolonaša,CIE,špijuna,kriminalaca,lopova,…..samo si ti i tvoji pošteni.

    1. Uhhh dosta vise foliranja i Bg ambasada u Pristini realno da uputi cestitku. I pred, Vucic je rekao da zeli sa svima u okruzenju mir i prijateljstvo.

  2. Na kompromis stalno lupa Beograd jer Beograd rjesenje kosovskog cvora vidi kao biznis, kao trgovinski podthvat.. Toliko je Kosovo “ juzni dio Srbije “ da Srbija je spremna da uz jednu primamljivu cjenu odmah bi se Kosova rjesila iz njenog ustava Srbija ne sto nece dobiti nista nego mora da plati i opljackane fondove ibratne reparacije i za sve nestale
    Vucic s njegovim kompromisom sanja u coloru
    Laz je da su Kvinte trazili od Kurtija kompromis

    1. @fery
      Vi aLJbanske patriLJote se bas palite na ovog Mister Bina od Kurtija? To dosta govori o vama. I sta kazes, i ratna odsteta i opljackani fondovi… A muzicka zelja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.