Lajčak: Od Beograda i Prištine se ne može očekivati brzo postizanje dogovora

Ostavite komentar


  1. Naravno da s eovo ne odnosi na gospodina Lajcaka, ovo u vezi EU .
    Svi su izigrali divnu ideju o EU ali zbog raznih kriminalaca neostvarivu , losi ljudi na odgovornim mestima, sve drzave u EU treba dobro da razmisle o svemu ,. Eto na pandemiji Kov 19 mogli su da se uvere sta im se sprema i sta ce biti , a pogotovu sta ce biti ako se ubrzo ne vrate u normalu da stave prst na celo o EU i da se oslobode te balasti, ako se boje od napada na svoje drzave od strane nekih drugih drzava to moze biti samo vestacki nametnut strah od Rusije, neka odmah naprave Ugovore o ne napadanju ali i jednih i drugih i neka dobro razrade te ugovore i da prestanu da se plase onih zbog kojih ne treba da imaju strah a da se plase onih drzava , korporacija i poluludih pojedinaca zbog kojih zaista treba da se ne plase vec da se smrznu od straha a sto trenutno ne vide jer ih zamajavju sa drugim stvarima.
    Neka Evropa bude Evropi bez ikakavih ujedinjenja gde ce njome vladati neki placenicki koncentrat koji joj ne zeli dobro , treba samo to da vidi , d ane bude sa zakasnjenjem sto je jako vazno , a to moze biti posle KOV 19.
    Vec sada treba o svemu da razmilse pametni pojedinci u drzavama Evrope, ali paziti da to nisu „pametni :placenici da vas takvi ne prevare po ko zna koji put a zbog vas koji to ne primecuju stradaju i ostali .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.