Lajčak: Sporazum moguć i za par meseci ako ima političke volje u Beogradu i Prištini

Ostavite komentar


    1. Drugim recima, to su dve nove drzave koje se trebaju dogovoriti. To je ok za mene. Bice mir i prosperitet.

  1. Споразум је могуће спровести за много краће време, пошто за повратак АП Косова и Метохије у уставно-правни систем Републике Србије постоји већ готов формално-правни оквир. Зове Устав Србије.

  2. Samo naivni misle da je u pitanju patriotizam (i sa jedne i sa druge strane). Oni NECE da se dogovore i zato uporno, vec decenijama, truju svoj narod. Srpski politicari Srbe, a Kosovski Albance. Svako ko usta otvori u zelji da se najzad napravi dogovor biva izvredjan do krajnjih granica. Da zele da se dogovore ne bi i jedni i drugi sejali mrznju i bes, provocirali i zasipali nas iz svojih medija raznoraznim idiotizmima. Kao napr. da je Sava Janjic terorista, ili da Srbi nikada nikome nisu naudili. Zasto? Pa to je jasno i nije nista novo (rade to i drugi, Izraelci i Palestinci, naprimer). Kako bi politicari mogli nesmetano da lazu, kradu, uzurpiraju vlast i unistavaju demokratiju kada im ne bi Kosovo bilo IZGOVOR za to? A narod, kao narod, umesto o kvalitetu svog zivota, snagu trosi na iluziju zvanu resenje! O kome svi samo pricaju. Vec DECENIJAMA!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.