Lavrov stigao u Beograd

Ostavite komentar


  1. Lavrov je sleteo u Beograd u 17 i 15 ali je nas Predsednik napisao pismo Putinu i dao Tanjugu na uvid jos u 10 i 11. To se zove preticanje stvarnosti.

    1. To se zove od ruskog gubernatora u Srbiji Vucica (ranije Nikolica), skinite cipele da vas poljubim u noge. Za kameleona Dacica je suvisan svaki komentar.

  2. Meni, kao obićnom Srbinu, koji ne želi da bude ni Englez ni Rus, jedino nije jasno zašto nam se preporučuje da budemo prijatelji sa A,merikancima, Nemcima, Bugarima, Hrvatima pa čak i Albancima, koji su, čak, na silu zaposeli jedan deo srpske teritorije a tako je neprihvatljivo da budemo prijatelji sa Rusijom? Kako to i gde, prijateljstvo i medjusobna saradnja, mogu da budu neprihvatljivi? Zar nije to cilj svih država i svih politika na ovoj planeti? Znam, to je utopija ali, makar deklarativno?! Šta beše ono KOEGZISTERNCIJA? Da li nam se takvim pritiscima oduzima i onaj jedini glas, koji govori u ime Srbije i pokušava, koliko toliko da bude realan i nepristrasan? Da li neko hoće da ostanemo ponovo sami, kako bi, nesmetano, mogli da nas krune, da nas ucenjuju i ponižavaju kako se god i kada se god njima prohte? Sve je prolazno osim Srbije i prijateljstva onih naroda, koji su nam pomogli kada nam je to bilo najpotrebnije ili, ako nisu mogli da nam pomognu nisu nas ni ubijali i ugnjetavali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.