Lazanski: Crna Gora odbila zahtev Beograda da donirano rusko oružje ide brodom do Bara

Ostavite komentar


  1. Lazanski nije naivan. Traziti dozvolu da rusko oruzje ide kroz teritoriju bilo koje drzave koja je u NATO, je ordinarna glupost. Pre ce biti da je on smisljeno provocirao Crnu Goru, unapred znajuci da ce njegov zahtev biti odbijen.

  2. Nista sporno. Postaviti se odgovarajuce prema drzavi Crnoj Gori u skladu sa njihovim ponasanjem prema drzavi Srbiji. Iz toga izuzeti narod, reciprocitet prema politicarima i njihovim drzavnim interesima.

  3. Zbog cega to oruzje mnogo koju korisnije za svoj narod da su isposlovali koju masinu za poljoprivredu da se jednom pocme lakse zivjeti,, ovako zivimo kao ribe na suhom

  4. Crna Gora kao ekoloska drzava ne dozvoljava boravak i transport otpada i djubreta preko njene teritorije,svaka cast.Lazanski neka prestane da Srbiju pretvara u djubriste istocnog otpada.

  5. Alo taksi! Pa što vlada Srbije nije uputila zvaničan zahtev vladi CG za taj transport? Telefonom može da pozove samo taksi. I naravno, zašto transport nije obavljen Dunavom? Šta sad napada Crnu Goru zbog svoje nesnalažljivosti(ili neznanja)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.