Lazović: Jedna izborna lista organizatora protesta je vrlo otvorena mogućnost

Ostavite komentar


  1. Opozicija pravi izborne kalkulacije jer se izbori približavaju a imaju problem da pređu cenzus.

  2. Sve više liči da će opozicija na ivim izborima doživeti debakl i da im neće pomoći ni da svi idu na istu listu.

  3. Ovi protesti i ovakve price su zaista dokaz da među opozicijom vladaju ozbiljni politicki antitalenti

  4. Nesloga i nejedinstvo su glavni problem opozicije i taj problem neće skoro izmedju sebe rešiti.

  5. Ova izborna lista organizatora protesta tvrdi da je ‘vrlo otvorena mogućnost’, ali stvarnost može biti daleko od toga. Takve tvrdnje često zvuče kao puko političko spinovanje i obećavanje bez konkretnih dokaza.

  6. Kakva crna vasa lista zajednicka i Lazic sa vama. Videli smo kako ste se predstavili u parlamentu Srbije u usvajanju rebalansa i drugih zakona i uredbi koji se ticu pomoci nasim gradjanima. Koga cete vi da zastupate?

  7. Pa opozicija bi se posvađala odmah na samom startu, jer ne bi mogli da se dogovore ko će da bude glavni.

  8. I posle opoziciji nije jasno kako su izgubili na izborima,jednostavno nisu sposobni da vode državnu politiku!!!

  9. Koliko li ima ovih SNS botova.Podrska ideji Lazovica.Dogovorite zajednicku listu evropski orijentisanih stranaka iboricemo se za tu ideju dok ne pobedimo,nadam se vec na sledecim izborima.Kleronacionalisti i ovi populisticki mafijasi ce nas drzati u mraku i bedi,kao roblje.Evropske integracije su jedini spas.

  10. Обрни окрени – и како га год обрнеш или окренеш, какву год калкулацију да примениш. џаба ти – опозиција губи јер је пуно, пуно гора од лошег Вучића. Лошем Вучићи ни до чланака, замисли какви су тек они.

  11. Ko je sa kim i ko je koja opozicija gradjanima koji po ceo dan rade da bi preživeli nije jasno!
    Sramota je da se disktedituje pokret “ Ekološki ustanak “ i Ćuta koji je kod naroda popularniji od svih političara opozicije djuture. Bruka oko Fejs buk stranice koju je inicirao šabački čivijaš Zelenović jer se uplašio Ćutine popularnosti. Zelenović je pao na pare ( nezakonito stečene) šapčanina Nebojše Rodića, koji je zahvaljujući ulizivanju, reketiranju tajkuna koji je od tih para deo uzeo za sebe i fon praziluk Dragicu Nikolić za njenu kvazi Fondaciju. Rodić je unapredjen dva puta za ambasadora u Azarbejdžanu i Austriji, oženio se po drugi put i dobio decu kojoj izgleda kao pradeda. Sa lovom mega lopina može sve.
    Izdaja generala Mladića je skupo plaćena. Rodić i pokojni Tadićev Miki Rakić ( koji je finansirao snimanje filma o sebi a realno je bio jedan slabi udbašku pion koji je ušao u veliku lovu ali mu je Bog skratio put ). U Americi su odradili prljavi posao. Što je proglašeno tajnom koja je sama od sebe uz božju volju postala javna. Nisu li boravili u Americi kada je general uhapšen ili se patriote, nacionalisti varaju? Pasoši govore. Tragovi im smrde nečoveštvom. Američka država Delavero je protočni bojler za pare dobijene izdajom ili one ukradene pare iz Srbije.( Hypo sada Addico banka najkriminogenija sa računima banaka u Delaveru )
    Milioni dolara su se tamo okrenuli.
    Ne smemo dozvoliti dalju ekspanziju loših, pokvarenih, podmuklih ljudi već se protiv njih moraju pokrenuti ozbiljne istrage i tražiti medju narodna pravna pomoć. U Centro banci u Beču izvodi i nalozi mnogo govore.

  12. Ono kad nas šestorica imamo ukupno 250 dinara pa satima pravimo kombinacije kako da naručimo turu…

  13. Pre izbora jedna lista.
    Na izborima 10 mesta.
    Posle izbora 25 poslaničkih grupa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.