Lazović: U Srbiji 40 ljudi dnevno umre zbog zagađenja  

Ostavite komentar


  1. Kad se na to doda korona, rak, srce, šećer, saobraćaj…starost, onda dnevno – svi umremo.

  2. Ne može vlast dekretima da umanjuje broj individualnih ložišta, kao ni nametanjem dodatnih poreza za korisnike ovakve vrste grejanja. Ali razvoj ekonomije i rast platežne moći gradjana može, a taj deo Gospodin Lazović ne pominje nikada jer je potpuno nevešt u tome. Uz to, primetno je da se njegova strategija zasniva isključivo na rashodnoj strani budžeta, odnosno na trošenju novca, ali nikako da čujemo kako, i odakle će novac doći u budžet. Lako je reći „mi bismo bolje trošili taj novac“, ali prvo ga treba imati, pa tek onda „bolje“ potrošiti. Neko bi morao da mu objasni da će teško uštedeti ono što nema. Ovako, populistička kampanja bazirana na ekološkoj agendi i deklarativnoj brizi o gradjanima izgleda suviše naivno i amaterski, možda dosledna jednom gradjanskom pokretu, ali nikako i ozbiljnoj političkoj snazi kadroj da upravlja jednim velikim gradom kao što je Beograd.

  3. Iznerviran sam i zgađen nastupom SNS kadra u emisiji RTS1!!! Pa, da li je moguće da je ova spodoba predstavnik poltike u državi u kojoj živim? Čovek nije ni za raspravu sa pijandurama …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.