Lazović: Velike šanse da Ne davimo Beograd izađe i na republičke izbore

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ovi su zaista smesni,ulupace se za ove izbore!Pametnije bih bilo da se pridruze Djilasu i Vuku umesto sto rade za SNS!

  2. Podržavam to, samo je pitanje imate li ljude za to i imate li materijalne mogućnosti da to podržite. Bila bi dobra neka intenzivnija akcija, građani Beograda bi, verujem, podržali vašu inicijativu.

  3. I moj komšija Žika sa ženom, taštom i šurakom skuplja potpise da podnese listu i učestvuje na izborima. Ima velike šanse da predje celzijus.

  4. Ovaj covek je jednom dobio priliku da na TV Prva predstavi svoj proliticki program.Umesto toga on je usao u neprimerenu raspravu sa kolegom iz opozicije i pokazao da Srbija nema alternativu sadasnjoj vlasti… naprotiv.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Žiofre: Reformski proces za jačanje nezavisnosti pravosuđa treba nastaviti 7

Žiofre: Reformski proces za jačanje nezavisnosti pravosuđa treba nastaviti

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa šefom Delegacije Evropske unije Emanuelom Žiofreom o rezultatima referenduma i činjenici da su građani Srbije razumeli važnost promena koje vode ka nezavisnijem i efikasnijem pravosuđu i predstavljaju najvažniji korak u daljim reformama u oblasti vladavine prava, saopšteno je iz Vlade.

Naslovna strana

20. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.