Lazović: Vučić da snosi odgovornost, a ne da kukumavči

Opozicija o najavi predsednika Srbije da će se konsultovati sa njima o teškoj situaciji Srbije

Ostavite komentar


  1. Kada citam ovo sto covek prica, jedva cekam da dodju na vlast. Svanuce nam.

  2. Au i ovaj postade politicar. Briga njega za hercegocvacku ulicu vazno je da je postao politicar na racun gradjana hercegovacke

  3. Ima čovek pravo.
    Vučić bi sad da podeli odgovornost za situaciju sa opozicijom (a on neprikosnoveno vlada, još otkad je bio PPV…)

  4. Svak cast Lazovicu! Koliko god se neko (ne)slagao sa sankcijama Rusiji, niko iz opozicije ne treba da mu izadje u susret. Sad kad je frka hoce da podeli odgovornost sa drugima, ili prebaci na parlament, a znamo ko se jedini pita u Srbiji poslednji 10 godina. Nek sam vadi kestenje iz vatre ako ni je sposoban neka da ostavku. Dobio je skoro 60% na izborima a sad bi da se vadi preko ledja drugih, e pa ne moze. Posle ce da kaze kriva je Brnavic, Djilas ili Dobrica za uvodjenje sankcija Rusiji, a on kao jadnicak nije hteo.

  5. Prvo ostavka u SNS kao što je dao reč.Tako rade pravi muškarci i žene.

  6. Lepo je sto voli Srbiju pa se krije u misiju rupu blago nama sa njima.

  7. Zaista,ja nikada nisam cula ni jednog predsednika da ovoliko kuka i narice.

  8. Taj će izjaviti, kao Broz, da ne snosi nikakvu odgovornost i da jedino priznaje sud svoje partije! Živi bili, pa videli. Bez obzira na kratkovidost, nesposobnost i veliku ograničenost većine građana, taj dan će svanuti!

  9. Lazovicu, koji si bre ti taxi politicar pa kao nemas problem da kazes u lice, tvoj zivotni ucinak je 0 ali moras da tupis da bi se ogrebao za neku kintu.

  10. Zar je samo Vučić odgovoran? Da li je Vučić prodao NIS Rusima? Ništa Dačić, Antić, Djilas, Tadić, Jeremić i njihov Koštunica. E, moji zelembaći…

  11. Vuk je prvi odbio bilo kakvo ucesce po pitanju prihvatanja odgovornosti za nesto sa cim nije imao nikakve veze. Ocigledno pametan covek i iskusan politicar.

  12. PRAVO U CENTAR…! DIREKTNO U KREATORA SVIH PROBLEMA U SRBJI…Sam je skuvao corbu… NEKA SADA SRCE ALI JE VRUCA I TO MNOGO…! OSTAVKA BRE!

  13. Predsjednik ima alternativu ,može da ode da se odmori i da mladima ostavi rješavanje problema koji ga muče.

  14. Bravo gospodine Lazoviću.!
    Ali previše istine u vašem pristupu ..Obrazloženju …devastirane Ti.Srbije.
    No vrlo je jasno da je dbosekli mač od Srbije napravio zaostalu zemlju…ne kažem…državu..jer Srbija to i nije !
    No lako je krenuti od razloga devastacije Srbije ..do poniženja svega u njoj.!
    Najveći problem Nije u krađi tj korupciji od strane SNS tj vlasti …Već u Apsolutnom Ne znanju ..bilo čega se ..A.Vučića dotakao .Problem je time veći što se radi Inferiornoj osobi ..A.Vučića…tako da on ne razume da ništa ne razume.!

Ostavite komentar


Politika

Šta sin Vojina Dimitrijevića i član ZLF kaže o bojkotu izbora? 10

Šta sin Vojina Dimitrijevića i član ZLF kaže o bojkotu izbora?

Branislav Dimitrijević, jedan od osnivača Zeleno-levog fronta, i sin poznatog profesora prava i nekadašnjeg člana Građanskog saveza Srbije Vojina Dimitrijevića, oglasio se dužom objavom na društvenoj mreži Fejsbuk o sadašnjoj opoziciji i o zastupnicima bojkotovanja predstojećih lokalnih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.