(VIDEO) Lazović (ZLF) na protestu Srbija protiv nasilja: Obećavamo da Pink i Hepi neće biti na nacionalnim frekvencijama 1foto: printscreen/youtube/ktv zrenjanin

Poslanik Zeleno – levog fronta (ZLF) Radomir Lazović prefarbao je večeras u pink boju tabu sa nazivom Regulatornog tela za elektronske medije (REM), koje se nalazi na ulazu u zgradu gde se to telo nalazi.

„Mi kao buduća vlast obećavamo da Pink i Hepi neće biti na nacionalnim frekvencijama“, rekao je Lazović obraćajući se okupljenima koji su do REM-a došli u protestnoj šetnji na protestu „Srbija protiv nasilja“.

On je rekao da REM nije u službi građana već Pinka i Hepija, „koji moraju da postanu ružna prošlost“.

Prema njegovim rečima, istraživanja su decenijjama unazad u raznim društvima pokazala da se nasilje povećava ako su građani izloženi programima kakve emituju Hepi i Pink.

„Tuga i patnja su nas ovde doveli, koji moraju da prerastu u borbu za bolju Srbiju, jer ona zaslužuje bolje nego što ima danas“, rekao je lazović

Građani su pozvani da se i sledeće subote okupe na protestu protiv nasilja, da bi pokazali da su „oni svetlo a vlast tama“, čime je večerašnji protest završem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari