LDP sutra ide na dijalog

Ostavite komentar


  1. Eh, pa onda je to sto imamo vas i dalje u Skupstini, odlicna stvar!
    Mozete vasim vucicevskim partnerima iz SNSa to isto da sapnete ‘na uvce’, umesto sto dajete ovakve folirantske izjave? Vama trebaju Vucic i bratija na vlasti i u zdravlju i veselju, da vam opet i na sledecim izborima ‘naprave’ neku cenzusnu varijantu ne bi ste li i dalje bili u Skupstini kao ‘omiljena opozicija’, … a ne nekakva ‘sloboda medija’ od koje nemate nikakve koristi …

  2. Ako opozicija bojkotuje izbore i Ceda i njegova draga i Djordjo bi trebalo da se kandiduju jer ce imati velike sanse da se okace na kazan jos koju godinu. To sto politiku, clanstvo i moral nemaju nije ni vazno, beneficije su beneficije, a to Cedica voli. Koji smrdljivci.

  3. – Ma kakav crni „LDP“ !?
    – Prvo, oni kao stranka odavno funkcionalno ne postoje.
    – Drugo, bar sto se tice Beograda, njihovi ljudi iz opstina, JP i JKP su se odavno slizali sa SNS-om. Puno njih je cak pocelo da vodi i SNS-ove mesne odbore.
    – Sve u svemu, i Cedini su primenili istu „recepturu“ kao i Dinkicevi posle 2014. – kad ne mozes da ih pobedis, ti im se pridruzi.
    – I svima lepo… SNS dobio „kadrove i strucnjake“ a ovi zadrzali ili dobili jos bolja mesta…

    1. Za vecinu drugih opozicion partija LDP je i dalje pojam. I u programskom, i u kadrovskom smislu. A ti uzivaj u tom tracarenju kako su se SNS i LDP slizali, nego pazi da neko drugi iz opozicije ne izda. Za LDP se bar zna koju politiku ima, a ostali?

      1. LDP odavno nema politiku niti članstvo (ni glasače). Predizborno udruživanje sa Čankom i drugim nepresušnim zdelama radi ubacivanja u skupštinu (i štrpkanje kolača) je samo borba nekolicine da ostane što duže na državnom kazanu (pogotovu što ne znaju ništa drugo da rade). Takozvani partijski programi služe za skupljanje prašine na polici a „vođe“ takvih partija su, ujedno, i većinsko članstvo u njima …

  4. Ne objaviste mi komentar.
    ‘Ajde da probam nesto suprotno, mozda to prodje …
    Ziveo SNS! Ziveo Ceda i LDP!

    1. To majstore!
      Pre petnaestak godina izgledalo mi je da … pa sam postao i član, agitovao…
      Iznutra sam brzo uvideo sa čim imam posla i pobegao glavom bez obzira. Ostao je stid i oprez…

  5. LDP – Lzanje D…… Predsedniku .
    Osnivači ldp u Nišu su sad u skupštini srbije i gradskom veću kao članovi naravno drugih stranaka koje kao ni ldp nemaju podpredsednika.
    Možda je to rasimova supruga ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.