Lečić: DS se pretvara u glasačku mašinu

Glumac i član GO DS o razlozima napuštanja sednice Odbora

Ostavite komentar


  1. Ovi bi hteli da pretvore stranku u debatni klub.Ds ako misli da povrati poverenje biraca,mora pod hitno da se oslobodi članova kao sto su Lečić, Balša i ostali.

  2. Ovo što se dešava u Demokratskoj stranci nije dobro. Ipak mislim da pojedinci u toj stranci žive u iluziji da je Demokratska stranka još uvek glavna opoziciona stranka i da od nje sve zavisi. Vremena su se promenila, oni su se pocepali i sada ih je zbog sujete pojedinaca teško okupiti. Isto tako ovo vreme ne trpi „slabašne“ kabinetske tipove koji nemaju potrebnu energiju da pokrenu nezadovoljne građane. Takvi pojedinci treba da ustupe mesto onima koji se lavovski bore i koji liče na lidere. Jer u zemlji Srbiji ne pobeđuju stranke niti njihovi programi. već samo istaknute vođe.

    1. Lecic jednu bitnu stvar ne konta, a stvarno me cudi jer uopste ne smatram da je to neka velika pamet. Ta stvar je da sve svoje negodovanje (koje je mozda i osnovano) ne smijes da iznosis van stranke jer je tako slabis. Negodovanje se iznosi u stranci i tamo se dzapaj sa drugimo koliko hoces, ali za ljude van stranke ti i dalje zastupas stranku. Ovo sto on radi se radi u momentu kada si vec odlucio da napustis stranku pa oces jos i sa sobom da povuces dio stranke. Gledao sam intervju njegov na N1 i bas me cudi od novinara da ga to nije pitao, valjda ne zna ni on. Lutovac je na N1 dosta pametnije pricao. Nisam Lutovcev bot ja sam u PSG :). Nije ovo jedino sto Lecicu nije jasno

  3. Ti si Lečiću izgubio pravo da govoriš još 91.godine a to što je za tobom napustilo salu nije vredno pomena

  4. Priprema se kolektivno baljeganje i prelaženje u SNS.
    Zašto se naprasno prodao megatrend.
    Da li iko razume o čemu se radi.
    Ja sam shvatio odmah zašto je Mića Jovanović prodao i predao svoj Megatrend a novac nije dobio ni prvu ratu niti zna kome je prodao.
    Nešo nestaško.

  5. Lecic jednu bitnu stvar ne konta, a stvarno me cudi jer uopste ne smatram da je to neka velika pamet. Ta stvar je da sve svoje negodovanje (koje je mozda i osnovano) ne smijes da iznosis van stranke jer je tako slabis. Negodovanje se iznosi u stranci i tamo se dzapaj sa drugimo koliko hoces, ali za ljude van stranke ti i dalje zastupas stranku. Ovo sto on radi se radi u momentu kada si vec odlucio da napustis stranku pa oces jos i sa sobom da povuces dio stranke. Gledao sam intervju njegov na N1 i bas me cudi od novinara da ga to nije pitao, valjda ne zna ni on. Lutovac je na N1 dosta pametnije pricao. Nisam Lutovcev bot ja sam u PSG :). Nije ovo jedino sto Lecicu nije jasno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.