Lečić: Lutovac fingira legalizam sa jednom potpredsednicom

Predsednik DS dao rok od dva dana frakciji u stranci da "prestane sa obmanama"

Ostavite komentar


  1. Svaka vam čast, razbucali ste stranku da to ni Vučić lično ne bi bolje uradio. Ali su uradili ljudi iznutra za šačicu evra. Dok se vi svađate oko poslednjeg parčeta hleba, faraon vam uništava infrastrukturu po Srbiji. Ne dođete li pameti već danas, sutra će biti kasno. Mada, gro vaših funkcionera je uvek gledao svoju korist, a ideja demokratije im je bila bliska koliko i faraonu.

    1. Pametan čovek misli šta govori. Vi očito pričate šta vam padne na pamet. Kada se ustoličio na vlast, Vučićev prioritet (to su mu savetovali Toni Bler i kompanija) broj jedan je poniziti i ispljuvati DS. To im je uspelo, a mnogo ste pripomogli i vi koji imate kratko pamćenje. Bilo kako bilo DS, sa Lečićem na čelu, će povratiti nekadašnji ugled. Na izborima za septembar mesec, već je uplatom članarine do sada potvrdilo učešće preko 8.000 članova. Ako nećete da pomognete, nemojte da budete zlonamerni.

      1. Lečić i društvo oko njega gostuju na Vučićevim medijima, imaju podršku Vučićevih botova i podršku simpatizera DS kao što je na izborima imala Gordana Čomić.
        Verovatno ste jedan od njih, jedina opzicija Vučiću je bojkotovala izbore i sva kampanja vlasti uperena je protiv njih.

  2. E moj Lečiću, ako misliš na lica poznata po ranijim funkcijama i propasti DS onda si u pravu, svi su na tvojoj strani. Samo takvi poznati nisu potrebni Demokratskoj stranci.

  3. Lutovac je zalutao u politiku. Mogzo je da bude istrazni sudija ili tuzilac i bog da ga vidi. Ionako, luta bez ideje i cilja, optuzuje i progoni neistomisljenike, rastura jadne ostatke DS i sledi Vucicevu maksimu: samo potpuno rasturen DS garantuje dugu vlast sns bratije.

  4. Lecic, kao komedijant, ne shvata da su glasaci ds-a i pismeni i skloni da pamte. Ne shvata da nas samo nervira i on i vida, a tadica i da ne pominjemo.

  5. Lečiću, pobedi sam sebe na tvojim i Vidinim izborima i otkači se od DS-a, kao što si se otkačio od LDP-a, Demohrišćanske stranke i drugih stranaka koje si menjao.

  6. Nemojte Lecicu molimo vas…ta nema stofa od vas za neki uspeh, pa kako to ne osetite.

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade 10

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici 11 novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili mandate upražnjene ostavkama budućih članova Vlade Srbije.Novi poslanici sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke, biće Igor D. Jakšić, Dane Stanojčić, Tatjana Petrović Stojković, Mladen Grujić, Nikola Bokan i Branko Vujković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.