Lečić: Osam godina vlast uzurpiraju najgori, a opozicija ne nudi rešenje

Kandidat za predsednika Demokratske stranke za Danas o unutarstranačkim sukobima

Ostavite komentar


  1. Što se Leka ne vrati u DHSS ? Tamo može lepo odmah predsednik, sekretar i alfa i omega da postane 😀

  2. Odgovori gospodina Lečića su pomalo smešni, ako se zalaže za demokratsku proceduru, kako su mogli raspisati izbore za predsednika, jer nemaju većinu u GO, a legalni predsdnik je Lutovac?
    Saša Paunović je zaslužniji za DS, nego svi zajedno u grupi oko Lečića, jedini je pobeđivao naprednjake na opštinskim izborima.
    Šutanovac i društvo, koji se predstavljaju kao DS na opštinskim izborima u Beogradu odvojili su 2% glasova.
    Obećava da neće izbacivati članove stranke koji podržavaju Lutovca, pa oni sigurno neće u Lečićevu stranku, kako će razgovarati sa Zelenovićem, kada ovaj ne želi sa njim?

  3. Bar da mu je ovo uloga „u „Poslednji tango u DS-u“ (rezija v. ognjenovic, tekst b. – kluni tadic)

  4. Predsednik koji zapravo rukovodi strankom sa DJilasom i nikog treceg nema, cini najgore rukovodstvo,gore i od Sutanovcevog .Lutovac kao tiha i nekonfliktna osoba,politicka obrazovana , je iskoristio te osobine ,ovu trecu da bi odrzao vlast u stranci,naprimer bojkotom izbora,jer bi uzasan rezultat znacio smenu ili ciljanje ozloglasenih neprijatelja Kene,Sutanovca i Bozovica .A ove prve dve osobine je iskoristio da autoritarno vodi strankku,time sto ne lici na nekoga ko bi to radio,pa onda mnogi i ne misle da to radi jer im je cudnovato. Sto se tice Lecica,on ima ocite nedostatke,koji da ima nekog solidnog protivkandidata,verovatno ne bi zasluzio da bude predsednik Ds-,ali ja mislim da je bolji i od Lutovca i od Sutanovca i od DJilasa .On je menjao stranke ali opozicione,bio je medijski eksponiran jedno vreme skoro kao plejboj , sto ne prilici predsedniku takve stranke .Medjutim,on je tipski razlicit od drugih predsednika Ds-a ,prepoznatljiv kod sire populacije ,nije imao velike afere .Pod ovim okolnostima logicno bi bilo da predsednik ili predsednica budu on ili Aleksandra Jerkov .

  5. E, Lečiću moj! Ne valjaju ovi, ali ni ti nisi bolji. Stalno se setim izjave Višnje Đorđević dok ste vi bili ministar kulture. „Mi dve godine spremamo premijeru, pozovemo ministra, a on sa švalerkom ode u kafanu u Botoš!“

    1. Ију-ју! Замислите, пријо, министар није дош’о на премијеру!…
      Реците поштено, да сте почем министар и да можете да бирате, да ли бисте радије отишли на премијеру неког бљутавог комада, или у швалерацију?!

  6. Lečić treba otvoreno da kaže da osniva Naprednu DS i onda bi imao šanse da bude ministar u novoj vladi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.